Ultima oră
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului
Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a  38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a 38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni

VIDEO | Clinceniul lui Chirilă scoate un punct cu Gaz Metan, 1-1! Cascini, decisiv în minutul 90+2

Academica Clinceni Publicat pe 31 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20446239/1/ionut-chirila.jpg

Gaz Metan Mediaş a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 1.

  • Au marcat: Irobiso ’71 / Cascini ‘90+2
  • Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu – Moura, Matricardi, Yuri, Trif – Alceus (Irobiso ’71), Francisco Junior (Filip ’46) – Şteau, Deaconu (Izata ’87), Grădinaru (Chamed ’70) – Sarr (Morar ’46). Antrenor: Ilie Poenaru
  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Pârvulescu – Moulin, Cascini – Ion, Chandrov, De Amorim (Dumitrache ’87) – Omoh (Vellios ’85). Antrenor: Ionuţ Chirilă

Gaz Metan Mediaş - Academica Clinceni, 1-1 (Irobiso 71 / Cascini 90+2) 

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Vâlceanu - Moura, Matricardi, Yuri, Trif – Alceus, Santos – Şteau, Deaconu, Grădinaru – Sarr
  • Rezerve: Buzbuchi, Dobrescu, Horj, Filip, Izata, Chamed, Gaşpar, Morar, Irobiso
  • Antrenor: Ilie Poenaru
  •  
  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Pârvulescu – Moulin, Cascini – Ion, Chandrov, De Amorim – Omoh
  • Rezerve: Păun, Gardoş, Gavra, Vanzo, Vellios, Ventura, Cioiu, Dumitrache, Holzamnn
  • Antrenor: Ionuţ Chirilă

Min. 90+3: Final de meci. 

Min. 90+2: GOOOL Clinceni! Cascini marchează cu capul, la o fază la care îl depăşeşte în săritură pe Moura.

Min. 71: GOOOOL Gaz Metan! Irobiso marchează după o fază frumoasă în partea dreaptă.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45 + 1: La pauză scorul este 0-0!

Min. 41: Ocazie pentru Gaz Metan Mediaş! Ronaldo Deaconu şutează slab cu dreptul, pe direcţia lui Ureche, care reţine balonul. Piciorul de bază al decarului medieşenilor este stângul.

Min. 39: Alceus (Gaz Metan Mediaş) vede cartonaşul galben.

Min. 28: Ocazie pentru Academica Clinceni la şutul din afara careului al lui Omoh.

Min. 16: Bilali (Academica Clinceni) vede cartonaşul galben.

Min. 1: A început meciul!


Cei doi s-au tot contrat la TV în momentul în care Chirilă a semnat cu Clinceni, amendând public anumite lucruri gâsite la echipă. În sfârşit, Academica Clinceni este lanterna roşie a întrecerii, cu numai 3 puncte adunate în 13 meciuri, în timp ce Mediaş e puţin mai sus, pe 13, cu 11 puncte.

Runda trecută, înaintea confruntării directe, Gaz Metan a cedat cu 0-2 în faţa FC U Craiova. A avut apoi un meci şi în Cupa României, de unde a fost eliminată de Chindia, 0-1. Academica Clinceni a pierdut în etapa a 13-a cu UTA, de o manieră clară, 0-3.

Ultima partidă directă s-a jucat la Mediaş, iar scorul a fost egal, 1-1.

Echipele probabile:

  • Gaz Metan: Buzbuchi – Moura, Horj, Izata, Velisar – Filip – Romeo, Lixandru, Chamed – Irobiso, Morar.
  • Clinceni: Ureche – Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Cascini, Moulin – Vanzo, Chandarov, Amorim – Omoh.

Clinceni a cerut intrarea în insolvenţă

Ilfovenii au probleme şi pe spectrul financiar. Cei de la Fanatik scriu că s-a cerut intrarea în insolvenţă. Cererea a fost înregistrată marţi şi urmează să fie examinată de judecător pentru a fi aprobată.

Pe lângă problemele legate de plata salariilor, cei de la Clinceni au de echitat 6.000 de euro către Adi Popa, fostul lor jucător.

Ionuţ Chirilă a obţinut un singur punct de când a preluat echipa, iar cel mai probabil, iar în acest ritm, zilele lui sunt numărate pe banca tehnică. Cu toate acestea, primarul din Clinceni a anunţat că acesta va continua pentru moment.

„Am fost la meci, am pierdut pe nişte greşeli de portar, asta ni se întâmplă. Dobre e un copil. Dacă a fost o şedinţă între preşedinte şi antrenor, e bine să-i întrebaţi pe ei. Decizia dacă Ionuţ Chirilă va continua o are doar antrenorul”, a declarat Budeanu pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri