Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Clubul din Liga 1 care s-a izolat în pădure în aşteptarea reluării campionatului. Cât costă toată “afacerea”: “Stăm până la 30 de zile”

Superliga Publicat pe 14 mai 2020
mail-share icon Email

FC Botoşani se va pregăti într-un complex situat în afara oraşului.

Este forfotă mare la FC Botoşani. Oficialii echipei au pus la punct programul echipei pentru perioada imediat următoare. Ca să fie siguri că nu vor avea parte de nicio problemă, moldovenii îi vor duce pe jucători să se antreneze în ... pădure. Finanţatorul Iftime a închiriat un întreg complex, de 40 de camere.

Între 14 şi 30 de zile vor sta moldovenii în cantonament. Clubul este nevoit să plătească o sumă mare pentru aceste zile de pregătire.

La Botoşani testarea a început deja cu staff-ul tehnic şi administrativ dar şi cu jucătorii aflaţi în localitate.

“Toată echipa este în cantonament începând de vineri seară, într-o locaţie în care tot hotelul, toată baza este a clubului. Am vrut să nu avem niciun fel de interacţiune cu cineva din afară. Partea de bucătărie şi de tot ce se poate întâmpla acolo, curăţenie, este din zonă. Nu vine nimeni din exterior.

Dacă e o lună de zile, cred că ne va costa aproximativ 100.000 de euro. Sigur că e o cheltuială, însă merită pentru că închiderea acestui campionat ar însemna o pierdere uriaşă pentru noi”, spune Valeriu Iftime.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele