Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO ǀ ”Clubul e în discuţii”. Adrian Mutu neagă transferul lui Balotelli la Rapid, dar a anunţat că se poartă negocieri cu alt super jucător!

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21122941/1/mutu-11.jpg

Rapid a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii.

Lovitura de start a fost dată de Rică Răducanu, care a fost şi sărbătorit de fani cu ocazia împlinirii a 77 de ani la 10 mai.

Mario Balotelli (32 de ani), fostul atacant al semifinalistelor Ligii Campionilor AC Milan, Inter Milano şi Manchester City, potrivit Gazetei Sporturilor, ar fi în discuţii cu cei de la Rapid.

În actualul sezon, Balotelli a marcat 6 goluri pentru FC Sion în campionatul Elveţiei, în 17 meciuri. Contractul italianului cu ultima clasată din Superliga elveţiană expiră în această vară şi este greu de crezut că un fotbalist de anvergura sa ar accepta să joace într-un eşalon secund.

Rapid nu vrea să se oprească doar la aducerea câştigătorului Ligii Campionilor cu Inter în 2010 şi a golgheterului Campionatului European din 2012. Conducerea ”alb-vişiniilor” urmăreşte să îl împrumute şi pe Cătălin Cîrjan, decarul echipei Arsenal U21.

Adrian Mutu a negat venirea lui Balotelli, însă a confirmat că se poartă discuţii pentru a-l aduce pe Cîrjan.

”Nu, nu e adevărat! (n.r. despre Cîrjan) Clubul e în discuţii cu Arsenal şi cu jucătorul, o să vedem”, a fost reacţia lui Mutu.

Antrenorul giuleştenilor a explicat că echipa a făcut un joc mulţumit cu Sepsi şi nu are ce să le reproşeze jucătorilor.

”Am jucat cun un anumit sistem în prima repriză, care, pe 22 ianuarie, când s-a reluat campionatul, ne-a ajutat să avem 3-0 în primele 20 de minute cu Sepsi. În a doua repriză, cu sistemul folosit la Constanţa, am reuşit să dominăm adversarul şi să avem ocazii.

Chiar nu am ce să reproşez pentru repriza a doua. Dar în prima repriză s-a văzut apăsarea mentală. Vedem ce se va întâmpla în meciul Craiovei.

Suntem în stare să reuşim surprize mari, dar uneori avem şi blocaje. Suntem într-o perioadă în care construim”
, a spus Mutu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele