Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO | Concluziile lui Adrian Mutu după primul meci şi prima victorie cu Rapid: „Eu am văzut o altă atitudine”

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 5 mar 2022
mail-share icon Email

Rapid a avut o evoluţie modestă la primul meci cu Adrian Mutu pe banca tehnică. Giuleştenii au câştigat la limită în faţa Academicii Clinceni, scor 1-0.

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Adrian Mutu a trasat primele concluzii după ce a început cu dreptul pe banca giuleşteană.

„Nu sunt îngândurat. Eu am văzut o altă atitudine, mi s-a părut că băieţii s-au luptat pentru fiecare minge. S-a jucat doar la o poartă, practic ei nu au avut nici un şut pe poartă. Vojtus are doar o contractură, nu e ceva grav. Nici nu am apucat să ne încălzim bine şi am avut această problemă. 

Trebuie să uităm această victorie şi să ne concentrăm la următorul meci. Vreau să le implementez jucătorilor ideile pe care le am, urmează o săptămână importantă pentru noi. Victoria e victorie. Dacă marcam astăzi toate ocaziile pe care le-am avut, probabil băteam cu 5-0.

Cred că rezultatul contează, atât pentru mine, cât şi pentru suporteri. Luăm meci cu meci, e important să avem o abordare corectă şi să ne respectăm pe noi şi să respectăm fotbalul. E mai greu în play-out, clar. Două sau trei înfrângeri la rând te pot duce într-o zonă periculoasă”, a spus Adrian Mutu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele