Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO | Constantin Schumacher i-a luat la rost pe jucătorii Argeşului, după eşecul cu CFR Cluj: ”N-au înţeles că fiecare meci trebuie tratat din prima secundă serios”

FC Argeș Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

FC Argeş a mai înregistrat un eşec în SuperLiga României, 1-3 cu CFR Cluj, iar Constantin Schumacher, asistentul lui Marius Croitoru, a fost supărat pe faptul că jucătorii săi nu au evoluat aşa cum trebuie de la bun început, că au început meciul slab şi că ulterior a fost tranşat în mod clar de campioana României.

Constantin Schumacher s-a răstit la jucători, la interviul de la finalul confruntării de la Cluj, precizând că îi vrea concentraţi de acum înainte, pe toată durata meciurilor, pentru că un gol primit repede te poate costa serios.

Păcat că am început de la 0-1. Ştiam că jucăm contra campioanei. Păcat că s-au dat golurile foarte rapid. Au fost două reprize distincte. O primă repriză foarte slabă din partea noastră, în a doua repriză am controlat jocul, am marcat, am avut şi ocazii. Nu mai punem golul din ultimul minut, pentru că eram cu echipa sus şi încercam să marcăm.

Păcat că jucătorii nu au înţeles că fiecare meci trebuie tratat încă din prima secundă şi până când arbitrul fluieră finalul meciului. Trebuie să tragem concluzii după acest meci. Etapele trec, se apropie play-out-ul şi trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Mai sunt patru meciuri foarte grele şi dacă nu acumulăm puncte va fi foarte greu pentru noi.

Eu cred în aceşti jucători, dar le trebuie mai multă încredere şi trebuie să demonstreze pe teren. Fotbalul se joacă pe teren, e aceeaşi limbă, o singură minge. Nu contează în ce limbă vorbeşti. Relaţiile de joc şi lucrurile pe care le faci pe teren le lucrezi la antrenamente”, a spus Constantin Schumacher la finalul meciului CFR Cluj – FC Argeş.

CFR Cluj - FC Argeş, 3-1

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a 26-a din SuperLigă.

Au marcat Deac ‘2, Janga ’25 şi Krasniqi ‘90+4 pentru gazde, respectv Kolinger ’61 (autogol) pentru oaspeţi. În minutul 45+1, un gol al clujenilor a fost anulat pentru henţ, după consultarea VAR.

  • CFR Cluj: Scuffet – Braun (Manea ’84), Kolinger, Yuri, Camora – Deac (Krasniqi ’76), Muhar, Boateng – Petrila (Birligea ’76), Malele (Cvek ’73), Janga (Maglica ’84). Antrenor: Dan Petrescu
  • FC Argeş: Micu – Tofan (Jakolis ’46), Zebic, Turda, Rizzi – Meza Colli, Bassong (Croitoru ’88) – Hanne (Koubemba ’46), Tîrcoveanu (Bertrans ’83), Jobello (Calcan ’82) – Garita. Antrenor: Marius Croitoru

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele