Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO ǀ Continuă lupta pentru titlu în Bundesliga! Show cu 7 goluri marcate în Dortmund - Monchengladbach

Borussia Dortmund Publicat pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21122992/2/profimedia-0775631976.jpg

Borussia Dortmund a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 5-2, Borussia Monchengladbach, în etapa a 32-a din Bundesliga, într-o partidă transmisă în direct de către Prima Sport 2.

Borussia Dortmund a condus cu 4-0 din minutul 32, după un start fulminant. Au marcat Donyell Malen (min. 5), Jude Bellingham (min. 18) şi Sebastien Haller cu o dublă în minutele 20 şi 32. Echipa lui Edin Terzic a oprit apoi motoarele, iar oaspeţii au reuşit să înscrie de două ori în repriza secundă. Ramy Bensebaini (min. 75) şi Lars Stindl (min. 85) au redus din diferenţă pentru Monchengladbach, dar Giovanni Reyna a stabilit scorul final, marcând pentru gazde în minutul 90+4.

Borussia Dortmund are 67 de puncte şi s-a apropiat de lider, Bayern Munchen, la un singur punct.

În ultimele două etape din Bundesliga, Bayern mai joacă împotriva lui RB Leipzig (pe teren propriu) şi FC Koln (în deplasare), iar Borussia Dortmund va înfrunta pe Augsburg (în deplasare) şi pe FSV Mainz (pe teren propriu).


Informaţii înaintea meciului:

Borussia Dortmund – Borussia Monchengladbach, meci contând pentru etapa a 32-a din Bundesliga, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, sâmbătă, de la ora 19:30, şi online de către platforma www.primaplay.ro, locul unde se văd majoritatea meciurilor din Bundesliga şi din restul campionatelor de top din Europa (Premier League, Serie A, La Liga şi Ligue 1).

Dortmund – Monchengladbach, în direct la Prima Sport 2, ASTĂZI, de la 19:30

Cu 64 de puncte acumulate, la doar o ”lungime” distanţă de lidera Bayern Munchen, Dortmund are nevoie de o victorie în derby-ul cu Monchengladbach, locul 11 din Bundesliga (39 de puncte), pentru a spera la un titlu istoric şi miraculos.

În tur, Monchengladbach a învins-o pe BVB cu scorul de 4-2. Dortmund s-a impus de 7 ori în ultimele 10 întâlniri oficiale cu 'Gladbach, care a triumfat în celelalte 3 confruntări.

Echipele probabile:

  • Borussia Dortmund (4-3-3): Kobel - Wolf, Sule, Hummels, Ryerson - Bellingham, Can, Brandt - Malen, Haller, Adeyemi.
  • Borussia Monchengladbach (4-2-3-1): Omlin - Lainer, Friedrich, Elvedi, Bensebaini - Weigl, Kone - Neuhaus, Hofmann, Ngoumou – Plea.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt