Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Contraperformanţa carierei pentru Simeone. "Cholo" ratează primăvara europeană pentru prima dată în mandatul de 11 ani ca antrenor al lui Atletico!

Champions League Publicat pe 1 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20906477/1/diego.jpg


Diego Simeone (52 de ani) a trăit, marţi, una dintre cele mai grele zile ale carierei de antrenor. Pentru prima dată în cei 11 ani de când o pregăteşte pe Atletico Madrid tehnicianul argentinian nu va juca alături de spanioli în primăvara europeană, după ce a fost învins clar de FC Porto, scor 2-0, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor 2022/2023.
 
Înaintea ultimelor meciuri din grupă, FC Porto şi Club Brugge erau sigure de locurile în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar semnele de întrebare erau legate doar de câştigătoarea grupei şi de echipa care mergea în Europa League. Atletico Madrid avea nevoie să se descurce la fel de bine la Porto precum Leverkusen contra lui Brugge pentru a prinde locul al treilea, dar calculele lui "Cholo" nu au ieşit.
 
Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru Atleti, iar o pasă a lui Evanilson pentru Taremi a deblocat tabela încă din minutul 5.
 

În minutul 24, Galeno a sprintat pe lângă Savic, a pasat perfect în careu, iar Eustaquio a mărit avantajul portughezilor.
 



În minutul 90+4, Savic a redat speranţele, după un corner al lui Carrasco, dar ele au venit prea târziu.

 

Cum lucrurile pe "Dragao" au fost clare, Simeone şi Atletico aveau nevoie de un gol al lui Club Brugge în Germania. Reuşită care nu a mai venit, Leverkusen terminând la egalitate, 0-0, şi obţinând punctul de care avea nevoie pentru a merge în Europa League şi a o lăsa pe Atletico în afara Europei. Pentru prima dată în mandatul lui Simeone şi pentru întâia dată în ultimii 15 ani!
 
Clasamentul final al Grupei B din Liga Campionilor:
 
1. FC Porto - 12 puncte
2. Club Brugge - 11 puncte
3. Bayer Leverkusen - 5 puncte
4. Atletico Madrid - 5 puncte
 
* Bayer şi Atletico au fost despărţite de meciurile directe: 2-0 pentru nemţi în Germania şi 2-2 pe Metropolitano.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri