Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

VIDEO | Controversă în finalul meciului FC Botoşani - FC Argeş. Gazdele au cerut penalty în minutul 90+4. EXCLUSIV | Iftime, vehement: "11 metri clar!"

FC Botoșani Publicat pe 7 mar 2022
mail-share icon Email


FC Argeş a dat lovitura pe terenul lui FC Botoşani, a câştigat dramatic cu 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0, şi s-a calificat în premieră în play-off-ul din Casa Liga 1. La ultima fază a meciului, gazdele au cerut un penalty la un duel între Mihai Roman II şi Iasmin Latovlevici, dar arbitrul Radu Petrescu a fost ferm pe poziţii. Imediat după meci, Valeriu Iftime a contestat decizia centralului.

"Multe greşeli de arbitraj şi lipsa noastră de atenţie. Mă uit la ultima fază, e 11 metri clar, dar nu ai ce face. Dar ce 11 metri a fost la final! Asta e, ăsta e fotbalul nostru. Ne lamentăm degeaba acum. Când mă uit la ce-i face lui Roman, ce 11 metri! Mai contează dacă e prima fază sau ultima? Suntem, poate, cea mai dezavantajată echipă. Nu dăm vina pe arbitraj, dar aveam nevoie de un arbitraj corect. Suntem trişti, am avut penalty în ultimul minut", a spus omul de afaceri care o conduce pe FC Botoşani, la emisiunea Fotbal Show de pe Look Sport+.
 
După un gol al lui Roman în minutul 53, lucrurile păreau clare, iar FC Botoşani era cu un picior şi trei sferturi printre cele mai bune şase echipe ale campionatului la finalul sezonului regular, având nevoie de doar un punct din meciul cu FC Argeş. În minutul 71, Dawa l-a scăpat din marcaj pe Dobrosavlevici, iar fundaşul adus de la Farul a punctat pentru 1-1. 20 de minute de speranţă pentru piteşteni, care au profitat de mica şansă ivită: în minutul 81, Said a împins în poartă şutul lui Latovlevici respins greu de Pap, iar Zeiţa Fortuna a contrabalansat calculele.
 
Pe final, în al patrulea minut de prelungiri, Mihai Roman II s-a agăţat de Iasmin Latovlevici în careul lui Greab, apoi a plonjat în încercarea de a obţine penalty-ul izbăvitor. În timp ce Latovlevici râdea ironic, iar Roman protesta vehement, reluările camerelor TV arătau un mic contact la nivelul braţelor, dar unul provocat mai degrabă de către atacantul botoşănean. Aşa a judecat faza şi arbitrul Radu Petrescu, cel care a fluierat la puţin timp finalul jocului, făcând loc unei adevărate hore a bucuriei în tabăra lui FC Argeş. Croitoru a rămas cu protestele, dar şi cu sentimentul că a ratat nepermis intrarea în play-off, un obiectiv care era ca şi realizat în momentul în care Edjouma a fost vândut la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele