Ultima oră
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor

VIDEO | Corvinul Hundeoara - CFR Cluj 4-0. Divizionara secundă face un meci istoric în faţa unei echipe de nerecunoscut

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21543990/2/cs-corvinul-1921-hunedoara-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-sefrturi-de-finala-02-04-2024.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu.

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

VIDEO | Corvinul Hundeoara - CFR Cluj 4-0 (Lică 42, Coman 50, Pîrvulescu 67, Pop 90+2), pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Corvinul: Lefter - Velisar, Lică, Manolache, Iacob - Hrezdac, Bradu - Neacşa, Lupu, Pîrvulescu - Coman
  • CFR: Sava - Camora, Mogoş, Boben, Manea - Muhar, Keita, Tachtsidis - Deac, Michael, Otele

Minutul 90+4: Final de meci! Corvinul se impune cu 4-0.

Minutul 90+2: GOL Corvinul! Pop reia cu capul un balon venit din lovitură liberă.

Minutul 67: GOL Corvinul! Pîrvulescu înscrie cu un şut de mare rafinament.

Minutul 66: Fica şutează de la distanţă, dar Lefter respinge.

Minutul 50: GOL Corvinul! Lupu primeşte pe contraatac şi scoate la Coman, care îl învinge din careu pe Sava cu un şut la colţul scurt.

Minutul 45+6: Pauză! Corvinul conduce cu 1-0.

Minutul 42: GOL Corvinul! Lică preia elegant o minge din corner şi reia din careu.

Minutul 26: Michael profită de o bâlbă la mijlocul terenului şi pătrunde. Lefter salvează în corner. Deac execută, iar Muhar reia în transversală cu capul.

Minutul 10: Tachtsidis vede cartonaş galben pentru fault, dar camera VAR intervine, iar grecul vede direct roşu.

Minutul 2: Coman trage de la distanţă puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------------

CFR nu îşi permite un rezultat negativ, după ce situaţia în campionat a devenit complicată. Ardelenii sunt la 10 puncte în spatele liderului FCSB. Atfel, Cupa poate fi obiectivul principal.

De cealaltă parte, Corvinul a revenit în prim planul fotbalului românesc. Fără drept de promovare în acest an, hunedorenii sunt pe podium în Liga 2 şi abordează meciul de marţi fără presiune.

Adrian Mutu, tehnicianul celor de la CFR se aşteaptă la un meci complicat, mai ales că arena din Hunedoara va fi plină, iar fanii formaţiei din Liga 2 îşi vor împinge favoriţii de la spate.

”Jucătorii ştiu importanţa acestui meci, Cupa este unul dintre obiectivele clubului în acest an şi trebuie tratat ca atare meciul. Sper că băieţii se înţeleagă că va fi un meci greu. Ne aşteaptă o echipă omogenă, muncitoare, care a pus probleme şi altor echipe în trecut în Cupă. Trebuie tratat foarte serios acest meci.

Va fi stadionul plin, va fi şi în nocturnă, condiţiile nu vor fi cele mai bune, ca să spun aşa. Pentru ei este un meci foarte important. Ei vor juca cu mare ambiţie şi vor încerca să ne bată, trebuie tratat foarte serios şi mers la victorie.

Cred că Hunedoara este o echipă bună de Liga a 2-a, şi nu numai, chiar dacă nu are drept de promovare. Chiar va fi un meci greu, pentru că jucăm la ei acasă, va fi un stadion plin, au o ambiţie şi mai mare decât până acum”,
a spus antrenorul ardelenilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele