Ultima oră
Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla” VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla”
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj

VIDEO | Cristi Balaj, convins de un nume important să vină la CFR. Va fi cel mai important om din club

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20452485/1/bala.jpg

Cristi Balaj şi-a încheiat, marţi, mandatul de 32 de luni în fruntea Agenţiei Naţionale Anti-Doping şi în scurt timp va fi anunţat drept noul preşedinte al celor de la CFR Cluj.

Fostul arbitru FIFA se înţelesese de mai mult timp cu Neluţu Varga, dar a cerut un răgaz pentru a duce la capăt ultimele proiecte pe care le mai avea pe ordinea de zi la ANAD.

De aducerea sa la campioana României s-a ocupat inclusiv antrenorul Dan Petrescu, care l-a dorit să îl aibă alături, pentru a obţine al cincilea titlu consecutiv.

"Am vorbit cu el, el de fapt a fost una dintre persoanele care m-a lămurit şi a insistat ca să vin”, a declarat fostul arbitru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele