Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

VIDEO | Cristi Săpunaru, atac frontal, după remiza cu FCSB. ”Penibil, penibil, ăsta e cuvântul”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21565383/1/sapunaru.jpg

FCSB a remizat pe teren propriu, 2-2, contra celor de la Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

La final de meci, veteranul Cristi Săpunaru a răbufnit la adresa sistemului VAR, care nu a intervenit în anumite momente ale partidei.

”VAR-ul în România e penibil! Penibil, penibil, ăsta e cuvântul. Nu avem camere suficiente pentru a vedea o reluare. Dar nu voi comenta arbitrajul, doar meciul.

Într-un derby se poate întâmpla orice. E un plus de agresivitate. Păcat că s-a terminat doar egal. Băieţii au muncit mult. Suntem obligaţi să ne revenim, altfel nu ne putem bate pentru locul 2. Cred foarte mult în acest grup. Şi-au dat seama că suntem la Rapid, la o echipă mare.

Dacă noi nu ne revenim, poate veni orice antrenor. Şi el va fi schimbat dacă noi nu facem ce trebuie”,
a declarat Săpunaru, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele