Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

VIDEO ǀ Cristiano Bergodi, discurs de antrenor asumat după umilinţa cu Rapid: ”Îmi asum responsabilitatea!”

Sepsi OSK Publicat pe 20 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20990057/1/rapid-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-20-01-2023-1.jpg

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Sepsi OSK, şi-a asumat vina pentru înfrângerea suferită vineri de echipa sa în Giuleşti, 0-3 cu Rapid.

”O înfrângere dureroasă şi îmi asum responsabilitatea pentru că, din păcate, nu am fost conectaţi la meci şi cred că poate nu i-am făcut pe băieţi să înţeleagă cât de important este acest meci. În minutul 19 era 3-0. Trebuie să mergem mai departe. Vom evalua lotul după această înfrângere, poate fi doar un accident pe parcurs, nu am intrat în meci…

E un rezultat prost, dar mergem înainte fără să facem o tragedie. Trebuie să analizăm problemele care au fost astăzi. E adevărat că nu am câştigat multe puncte cu echipele de pe primele locuri”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul duelului.

Rapid Bucureşti a învins Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-0 într-o partidă contând pentru etapa a 22-a din Superligă, transmisă în direct de către Prima Sport 1.

Golurile victoriei giuleştenilor au fost marcate de croatul Marko Dugandzic în minutul 5, 13 şi 19, ultimul din penalty.

Dugandzic a ajuns la 12 goluri stagionale în Superligă şi s-a apropiat la o singură reuşită de Andrea Compagno, golgheterul la zi din campionatul României.

În urma acestui rezultat, Rapid adună 41 de puncte în clasament şi cel puţin pentru moment urcă pe locul 3 în ierarhia întrecerii interne. FCSB şi Universitatea Craiova, ambele cu 38 de puncte, urmează să îşi dispute meciurile din etapă.

Sepsi rămâne cu 26 de puncte pe locul 6, ultimul de play-off. Covăsnenii riscă să fie depăşiţi de Petrolul (30 de puncte, locul 7) la finalul rundei, dacă ”lupii galbeni” vor reuşi să se impună pe terenul ”lanterei” CS Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele