Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO ǀ Cristiano Bergodi, nervos la finalul meciului cu CFR Cluj: ”Nu se putea mai mult!”

Sepsi OSK Publicat pe 20 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21130885/2/rapid-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-12-05-2023.jpg

Cristiano Bergodi şi-a lăudat elevii după ce Sepsi a cedat pe teren propriu în faţa ocupantei locului 3 din Superliga României, CFR Cluj.

Bergodi, protectiv cu jucătorii săi

Tehnicianul covăsnenilor s-a arătat iritat în momentul în care a fost întrebat dacă pierderea finalei Cupei României cu Universitatea Cluj ar transforma sezonul echipei sale într-un eşec.

Nu am jucat cu gândul la finală. Nu meritam să pierdem, am jucat bine. Mi-au plăcut băieţii. Am avut ocazii în ambele reprize. Nu meritam să pierdem. Am aşteptat mult cu acest VAR, dar ce putem să facem. Dacă nu vede arbitrul, ce să facem?  Sunt detalii, eu vorbesc despre prestaţia noastră. Mi-a plăcut. Am jucat un meci cu intensitate, cu ocazii.

Ne pregătim pentru un meci foarte greu. Mi-au plăcut băieţii, nu pot să spun nimic. Trebuie să ne pregătim bine mental şi din toate punctele de vedere. Nu sunt specialist. Nu vorbim dacă salvăm sezonul. Am ajuns încă o dată în finală.

Nu e un sezon ratat dacă pierdem cu ”U” Cluj. Lumea spune că e o echipă de play-out, iar noi suntem în play-off, dar este o echipă bună, cu un antrenor bun. Ne va fi greu. E o finală, se poate întâmpla orice.

Am ajuns al doilea an la rând în finala Cupei. Nu se putea mai mult în play-off, deloc. Echipele din faţă au loturi mai bune valoric. Locul şase e perfect pentru noi. Când am jucat, am arătat că suntem o echipă din play-off. Cine a ajuns acolo a meritat. Am jucat foarte bine. Nu ştiu cine merită să fie campioană.

Eu cred că titlul se decide în ultimul meci, nu mâine. Farul merită, dar FCSB e pe val. Se poate întâmpla orice. Sunt două echipe foarte bune, îmi place cum joacă, nu pot să îmi dau cu părerea!, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului.

CFR Cluj a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, într-un meci din etapa a 9-a a play-off-ului Superligii, transmis în direct de către Prima Sport 1.

Clujenii au deschis scorul la Sf. Gheorghe prin Petrila dintr-un şut de la marginea careului în minutul 33. Gazdele au egalat în minutul 43, după o pătrundere a lui Tudorie, care a întors apărarea adversă şi a înscris la colţul lung. La reluare, Boateng a înscris pentru CFR, la un şut al lui Cristian Manea, dar, după arbitrajul video, golul a fost anulat pentru ofsaid. Oaspeţii au marcat totuşi golul victoriei în minutul 82, prin Janga, la un şut al lui Petrila, respins de portarul Began.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele