Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

VIDEO | Cristiano Bergodi nu are ce să le reproşeze elevilor săi. ”Am jucat foarte bine”

Sepsi OSK Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 aug 2022
mail-share icon Email
 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20836414/1/bergodi.png

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii, transmis în direct de către Prima Sport 1.

Cristiano Bergodi a fost mulţumit de jocul prestat de Sepsi, chiar dacă echipa din Sf. Gheorghe a pierdut în această seară. 

”Am făcut un meci bun. Simt un pic de frustrare, pentru că am jucat foarte bine şi nu pot să le reproşez nimic băieţilor. În prima repriză, mai ales, am comandat jocul.

(n.r. Sunteţi supărat pe Ronald Niczuly?) Nu sunt supărat, nu vorbesc individual. Nici nu vorbesc, pentru că se poate întâmpla. Sunt mulţumit, pentru că am făcut încă un meci foarte bun. Data viitoare, poate vom avea mai mult noroc.

Cred eu că toată lumea a văzut că statistica e în favoarea noastră, dar, asta e, punctele merg la ei.

Safranko e un jucător bun, care a făcut ceva aici la Sepsi. Va intra şi el în lot şi ne va ajuta”, a spus Cristiano Bergodi, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele