Ultima oră
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor

VIDEO | Cristiano Bergodi, verdict după calificarea în semifinalele Cupei. ”Mi se pare o glumă să spui asta”

Sepsi OSK Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

Sepsi s-a impus fără probleme în faţa lui CS Mioveni, scor 4-1, în ”sferturile” Cupei României şi îşi va afla la finalul zilei şi rivala din semifinale. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Pentru Sepsi au marcat I. Gheorghe (54), Matei (69, 90) şi Tudorie (90+5), în timp ce pentru CS Mioveni a punctat Rădescu (75). Din minutul 45+2, CS Mioevni a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Pop.

Cristiano Bergodi, tehnicianul covăsnenilor, a lăudat prestaţia jucătorilor săi, dar şi jocul adversarei din acestă seară. Antrenorul se aşteaptă la un meci greu împotriva CFR-ului, în cazul în care clujenii vor trece de FC Argeş.

”A fost un meci frumos, am ajuns în semifinale pentru al doilea an la rând. E o performanţă. Îi felicit pe băieţi, am făcut un meci foarte bun, cu multe ocazii. Ar trebui să avem mai multă răbdare în a doua repriză, dar echipa s-a descurcat bine şi am avut o sumedenie de ocazii. Am ratat mult, asta e o problemă uneori.

Am întâlnit o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării, a avut un spirit bun. Au încercat, au plecat cu şansa a doua, dar au jucat bine, cu agresivitate, s-au luptat. Au făcut o figură frumoasă, dar meciul lor s-a rupt după acel cartonaş roşu.

Am riscat când am luat gol, dar nu cred că meciul ar fi ajuns în prelungiri, pentru că am avut multe ocazii.

Asta e meseria jucătorilor, să intre şi să îşi facă datoria. Am ratat mult, dar sunt bucuros şi e bine aşa. E o performanţă. Se vorbeşte mult despre Sepsi că pierde în play-off, dar am ajuns în semifinala Cupei al doilea an la rând.

Încercăm să facem o figură frumoasă şi în play-off, dar jucăm cu echipe foarte bune, cu loturi valoroase şi bugete mai mari. Drumul din Cupă e mai scurt. Nu ne va fi uşor, dar şi anul trecut am plecat cu şansa a doua şi am câştigat Cupa.

Mi se pare o glumă să spui că CFR joacă cu rezerve. Au o grămadă de jucători cu salarii mari, foarte buni, chiar dacă joacă mai puţin”, a spus Cristiano Bergodi la finalul meciului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele