Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO | Cristiano Ronaldo, la primul gol al sezonului în Premier League şi reuşita #700 a carierei la echipe de club

Premier League Publicat pe 9 oct 2022
mail-share icon Email
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat, duminică seară, în direct la Prima Sport 4, primul gol al sezonui în Premier League şi a atins o bornă istorică: a 700-a reuşită a carierei pentru echipele de club.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20883358/1/cr7.jpg


Man. United s-a deplasat pe Goodison Park pentru confruntarea cu Everton din etapa a noua din Premier League, iar superstarul lusitan a început meciul ca rezervă, Erik ten Hag preferând o linie ofensivă formată din Antony, Bruno Fernandes, Rashford şi Martial. După ce Iwobi (minutul 5) a deschis scorul pentru gazde, iar Antony, din pasa lui Martial, a egalat în minutul 15, Ronaldo a fost trimis pe teren în locul atacantului francez, care a acuzat probleme fizice.
 
Iar Cristiano a avut nevoie de doar un sfert de oră pentru a-şi pune amprenta asupra partidei şi a marca golul care, în cele din urmă, avea să aducă toate cele trei puncte pentru United. Lansat excelent de Casemiro, care a recuperat o minge din picioarele lui Alex Iwobi, CR7 a sprintat pe un culoar liber, a finalizat cu stângul, iar execuţia a fost prea puternică pentru ca Jordan Pickford să mai poată interveni.
 
A fost golul cu numărul 700 marcat de Ronaldo pentru cele patru echipe de club la care a jucat, capitolul la care lusitanul e primul în istoria fotbalului, urmat de Leo Messi şi ale sale 691 de reuşite. Cristiano a punctat de cinci ori pentru Sporting Lisabona, de 101 ori pentru Juventus, de 144 de ori pentru Man. United şi de 450 de ori pentru Real Madrid.

 
Cu victoria adusă de Ronaldo, United a ajuns la 15 puncte din primele opt etape din Premier League, suficient pentru locul al cincilea, la nouă puncte de Arsenal, formaţie faţă de care are un joc mai puţin disputat.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele