Ultima oră
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie
”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente ”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente
Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!” Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun
VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League
Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma

VIDEO | Cristina Neagu a criticat arbitrajul după ce CSM Bucureşti a fost eliminată din Liga Campionilor

Handbal Publicat pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final 4-ul Ligii Campionilor, duminică cedând, pe teren propriu, şi în returul cu Esbjerg, scor 31-33, după ce în tur a pierdut la patru goluri, 28-32. Confruntarea a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, iar Cristina Neagu, la final, a criticat arbitrajul.

Cea mai bună handbalistă din istoria României a atacat ”sistemul”, anume că formaţia CSM Bucureşti a fost victima unor decizii care au fost impuse de sus. În opinia ei, calificata în faza următoare a fost stabilită şi din cauza unor erori de arbitraj evidente.

Vreau să spun că acest tip de hoţie nu l-am mai trăit de la ultimul Campionat European, cu Muntenegru. Dacă arbitrii cred că aşa trebuie procedat, ok, eu nu cred. Felicit Esbjerg, sunt o echipă bună, fără îndoială, dar astăzi meritam să câştigăm, 7 contra 9 nu poţi juca handbal.

De la începutul meciului efectiv au arbitrat într-o singură direcţie, în special în a doua repriză, au închis meciul în repriza a doua cu tot felul de decizii ciudate, nu am primit faulturi, toate mingile s-au întors la Esbjerg, totul s-a încununat cu acele două cartonaşe roşii, cel puţin la Arntzen. S-a arbitrat într-o singură direcţie. Cu sistemul nu poţi să te lupţi.

În meciul tur am trăit aceeaşi situaţie, nu am primit niciun fault obişnuit de joc. Este hoţie pe faţă, trăim această hoţie pe teren propriu, eu zic că e păcat, am luptat, am arătat că suntem echipă de Final 4, dar 7 contra 9… E greu să lupţi contra sistemului.

Normal că sunt supărate şi dezamăgite, mai ales că am simţit că am fi putut să facem, însă e greu să joci 7 contra 9 pentru 60 de minute şi în special în repriză a două, când efectiv a fost furt pe faţă. Acum o să spună lumea că suntem români, că mereu dăm în arbitraj, să spună fiecare ce vrea, eu spun ce am simţit şi cred că şi cei 5000 de oameni au simţit la fel, cred că şi voi aţi simţit la fel. În repriză a două, efectiv s-a tras pe faţă cu echipa din Danemarca, nu spun că nu e o echipa bună, este o echipa foarte bună, însă am simţit, mai ales în prima repriză, când am condus la 3 goluri, că putem întoarce rezultatul, însă, mai ales în repriză a două, arbitrajul a fost într-o singură direcţie, pur şi simplu, când oamenii au ceva cu ţine îţi arată lucrul asta nevorbind. Am încercat să discut cu arbitrii, efectiv nu mă băgau în seama.

Am simţit ce putem să întoarcem acest scor. Suntem o echipa care merită să fie în Final 4. Cred că este o victorie nemeritată, şi o calificare nemeritată a echipei din Danemarca, indiferent de cât de bună este această echipa. Vreau să mulţumesc oamenilor că au fost alături de noi, ne-au încurajat 60 de minute, au suferit şi ei alături de noi, şi din pricina greşelilor de arbitraj.

Să dai cartonaş roşu unei jucătoare care ridică braţele şi lasă jucătorul să arunce liber la poartă este de neconceput. După care, cartonaşul roşu primit de Crina Pintea, de partea cealaltă cred că două-trei eliminări tot meciul, nici măcar fault obişnuit de joc. Toate mingile din repriză a două s-au întors la ele.

E clar să suntem prea mici, să trăieşti asemenea lucru pe teren propiu pentru mine este de nedescris. M-am saturat ca alţii să decidă pe munca mea. Le-am spus că ei sunt jucătorii meciului, nu jucătoarele de la Esbjerg, că este o ruşine ce s-a întâmplat, efectiv nu mă băgau în seamă, cărţile erau cumva făcute, aşa am simţit”, a spus Cristina Neagu.

CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor!

CSM Bucureşti a ratat pe teren propriu, calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 33-31 (16-18), şi în returul sferturilor de finală. Pentru CSM Bucureşti a fost prima înfrângere a sezonului pe teren propriu în Liga Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei, care s-a jucat cu Sala Polivalentă plină, au fost Omoregie 8 goluri, Neagu 6, Dembele 6, pentru CSM, respectiv Breistol 7, pentru Team Esbjerg.

În tur, danezele au câştigat cu scorul de 32-28 (17-13), iar cu succesul din retur se califică la Turneul Final Four. Turneul Final Four din 2023 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie, cu participarea echipelor Vipers, deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, FTC Budapesta şi Team Esbjerg.

Vipers a eliminat în sferturi campioana României, Rapid Bucureşti (31-25, 40-31), Gyor a trecut de Odense (29-27, 37-28), FTC Budapesta a eliminat Metz Handball (26-32 şi 33-26), iar Team Esbjerg pe CSM Bucureşti (32-28, 33-31).
 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele