Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Criticile lui Cătălin Anghel, după a patra înfrângere la rând a Viitorului: "Asta e cea mai mare problemă!"

Farul Constanta Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email


A patra înfrângere consecutivă a Viitorului, 0-1 cu UTA, la Arad, a fost urmată de un discurs dur din partea noului antrenor Cătălin Anghel.
 
Omul de încredere al lui Gică Hagi e critic atât la adresa liniei defensive, cât şi a atacanţilor, cărora le reproşează lipsa de luciditate în treimea adversă:
 
”Este o înfrângere greu de digerat, credeam că azi vom juca mai bine, dar nu ne-am creat situaţii, nu am atacat poarta. Nu aveam voie să luăm gol din fază fixă şi pierdem un punct, aveam nevoie de rezultat. Nu avem timp să ne plângem, nu dezarmăm, reglăm lucrurile din mers şi o să vină şi victoria de care avem nevoie pentru a depăşi acest moment greu.
 
Cea mai mare problemă este pe fază ofensivă, în ultimii 30 de metri facem lucrurile exact invers, mişcare puţină, combinaţii puţine. Este un campionat atipic, se joacă din 3 în 3 zile, trebuie să câştigăm meciuri”, a spus Anghel, la finalul celor 90 de minute şterse de la Arad.
 
Viitorul are doar 16 puncte şi ocupă unul dintre cele două locuri care duc la barajul de menţinere în Casa Liga 1. Dacă Dinamo învinge Astra, Poli Iaşi bate la Piteşti şi Hermannstadt trece de Chindia, echipa lui Hagi va fi ultima în play-out.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele