Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 1-1. Echipa lui Erik ten Hag a scăpat printre degete victoria, în urma execuţiei superbe a lui Olise

Premier League Publicat pe 18 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20985946/1/man-utd.jpg

Crystal Palace i-a smuls un punct lui Manchester United în ultimele minute, în remiza 1-1, iar ”diavolii roşii” au pierdut şansa de a trece pe a doua poziţie.

Trupa lui ten Hag a deschis scorul prin Bruno Fernandes în prima repriză, dar nu a presat foarte tare în a doua parte şi a fost pedepsită de Palace, care a egalat în ultimele minute cu un gol superb din lovitură liberă marcat de Olise.

Manchester United a urcat pe locul al treilea şi se află la egalitate de puncte cu Manchester City şi la 8 puncte de liderul Arsenal.

Crystal Palace – Manchester United, 1-1 (Olise M. 90+1 \ Fernandes B. 43')

Echipele de start:

  • Crystal Palace: Guaita - Clyne, Richards, Guehi, Mitchell - Hughes, Doucoure - Olise, Mateta, Zaha - Edouard
  • Rezerve: Ayew, Eze, Johnstone, Milivojevic, Ozoh, Riedewald, Schlupp, Tomkins, Ward
  •  
  • Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw - Eriksen, Casemiro - Antony, Fernandes, Rashford - Weghorst
  • Rezerve: Elanga, Fred, Garnacho, Heaton, Lindelof, Maguire, Malacia, McTominay, Pellistri

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 90+1: GOL marcat de Crystal Palace! Olise execut superb lovitura liberă şi nu îi dă nicio şansă lui De Gea să respingă.

Min. 75: Ocazie imensă pentru ”vulturi”! Guehi are o lovitură de cap excelentă, dar De Gea scoate senzaţional.

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 43: GOOOL marcat de Manchester United! Eriksen pătrunde cu uşurinţă în defenisva adversă şi îi pune mingea pe tavă lui Fernandes, care nu ratează şi deschide scorul.

Min. 41: Ocazie imensă pentru Crystal Palace! Mingea ajunge la Edouard, care are o execuţie superbă, dar De Gea reuşeşte o intervenţie senzaţională şi respinge în bară.

Min. 31: Ocazie pentru United, Shaw trimite o centrare excelentă pentru Weghorst, dar lovitura de cap a olandezului trece peste poartă.

Min. 16: Prima ocazie a partidei îi aparţine lui Manchester United! Centrarea lui Wan-Bissaka ajunge pe partea stângă la Luke Shaw, care trimite din prima, dar mingea trece puţin pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Oaspeţii din această seară au 38 de puncte în Premier League, după 18 partide, în urma a 12 victorii, două egaluri şi patru eşecuri. Au nouă victorii la rând în toate competiţiile.

De partea cealaltă, Crystal Palace e la mijlocul clasamentului, pe locul 12, cu 22 de puncte după 18 confruntări. În cazul unui succes cu Manchester United îşi va păstra poziţia din clasament.

Ultima partidă directă oficială dintre adversarele din această seară a avut loc în mai, pe terenul lui Palace, care s-a impus cu 1-0.

Consorţiul britanic Ineos vrea să achiziţioneze clubul Manchester United

Consorţiul britanic Ineos, specializat în sectorul chimic şi care deţine deja cluburile de fotbal Nisa şi FC Lausanne-Sport, a formulat o ofertă pentru cumpărarea grupării engleze Manchester United, a informat, marţi, presa britanică.

„Am intrat în mod oficial în proces”, a declarat un purtător de cuvânt al consorţiului pentru BBC, adăugând că grupul lui Jim Ratcliffe a fost în contact cu banca de investiţii Raines, însărcinată de proprietarii americani ai Red Devils, familia Glazer, să conducă vânzarea.

Părţle vor intra într-o fază de negocieri confidenţiale şi revizuiri de cont, înainte ca luna viitoare să fie depuse oferte oficiale pentru o tranzacţie care ar urma să fie finalizată la sfârşitul sezonului.

Susţinător declarat al Red Devils, Ratcliffe şi-a manifestat deja interesul pentru Manchester United în mai multe rânduri în trecut, deşi a încercat să cumpere şi Chelsea, grupare vândută în cele din urmă în mai anul trecut unui consorţiu american pentru 4,25 miliarde de lire sterline, un record.  În august, chiar înaintete ca familia Glazer, proprietarii americani ai United, să scoată clubul la vânzare spre surprinderea tuturor, un purtător de cuvânt al Ineos a spus că omul de afaceri va fi „cu siguranţă un potenţial cumpărător”.

Patronii grupării Manchester United au anunţat scoaterea la vânzare la 22 noiembrie, la câteva zeci de minute după anunţul rezilierii contractului lui Cristiano Ronaldo. „Consiliul de administraţie va lua în considerare toate alternativele strategice, inclusiv noi investiţii în club, vânzare sau alte tranzacţii care implică compania”, a spus clubul la acea vreme.

Familia Glazer, în fruntea clubului din 2005, este extrem de nepopulară în rândul suporterilor care o consideră responsabilă pentru declinul sportiv din ultimii ani (ultimul titlu al Red Devils în Premier League datează din 2013). Ei speră la oferte de aproximativ 5 miliarde de lire sterline (5,8 miliarde de euro), ceea ce ar fi o sumă record.

Echipele probabile: 

  • Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Shaw, Malacia - Casemiro, Eriksen - Antony, Fernandes, Garnacho - Rashford.
  • Crystal Palace (4-2-3-1): Guaita - Clyne, Tomkins, Guehi, Mitchell - Doucoure, Schlupp - Ayew, Olise, Zaha - Edouard.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele