Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

VIDEO | CS Mioveni - FC Botoşani 0-0. Gazdele, cu gol anulat de VAR, rămân fără victorie pe teren propriu în acest sezon

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20894309/2/csb.jpg

CS Mioveni şi FC Botoşani au oferit, în direct la Prima Sport 2, unul dintre cele mai şterse meciuri ale sezonului în SuperLigă. S-a terminat 0-0, după 90 de minute animate doar pe final, când oaspeţii au rămas în zece, apoi gazdele au avut un gol anulat de către VAR.
 
După o primă şansă promiţătoare a lui Mateus Santos în secunda 38, următoarea ocazie de gol a venit în minutul 76, când Pap a fost nevoit să respingă şutul lui Balaur. Între timp, Dican fusese eliminat pentru două cartonaşe galbene, iar oaspeţii renunţaseră, practic, la orice pretenţie ofensivă. Cel mai important moment al meciului a avut loc în minutul 82, când Panait a marcat, dar reuşita sa a fost anulată de VAR, pe motiv că mingea depăşise linia de fund înaintea recentrării lui Coşereanu. În prelungiri, Kabananga a ratat şi el (90+2) o ocazie foarte mare, iar CS Mioveni - FC Botoşani s-a terminat 0-0, rezultat care lasă echipa lui Flavius Stoican fără victorie pe teren propriu în acest sezon.
 
În timp ce trupa din Mioveni rămâne ultima, cu opt puncte, FC Botoşani ajunge la 18 puncte, suficient pentru locul al şaptelea.

CS Mioveni - FC Botoşani 0-0, live pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro 

  • MIOVENI:  I. Popescu - I. Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, Lixandru, Şerbănică- Radescu, Krasniqi, Antal (Carnat 54)
  • REZERVE: Sima, Burnea, Trif, Ene, Iacob, Toma, Coşereanu, Kabananga
  •  
  • BOTOŞANI:  Ed. Pap- Patache,  Dican,  Boli, Ţigănaşu - Sylla, Sadiku, Ivanov- Shahaf, Roman, Mateus Santos
  • REZERVE: Ureche, Sno, Şeroni, Dragu, Perianu, Zabou, Pinson, Mailat, Camara

Minutul 90+3: Şansă a lui CS Mioveni! Krasniql centrează pentru Kabananga, dar vârful african ratează incredibil din apropiere.



Minutul 82: GOLUL LUI CS MIOVENI, ANULAT DE VAR! Panait înscrie ca urmare a unei faze prelungite de atac a gazdelor, se bucură, însă reuşita sa e anulată de VAR pe motiv că mingea a ieşit în afara terenului înainte de pasa decisivă a lui Coşereanu.



Minutul 76: Ocazie a gazdelor, prima a meciului! Scarlatache cere penalty pentru un fault al lui Sylla, apoi mingea sare la Balaur, al cărui şut e respins cu greu de Pap. Reluările arată că Scarlatache nu e atins, iar decizia lui George Găman e validată şi din camera VAR.



Minutul 66: FC BOTOŞANI RĂMÂNE ÎN ZECE OAMENI! Dican ratează intervenţia, apoi îl faultează pe Krasniql, vede al doilea cartonaş galben şi e trimis mai repede la vestiare.



Minutul 54: Stoican vrea să deblocheze jocul ofensiv al echipei sale cu Nicolae Carnat în locul lui Liviu Antal.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45+1:
Pauză la Mioveni, după o primă repriză fără mari ocazii, dar cu patru cartonaşe galbene arătate de arbitrul George Găman.

Minutul 30: Lixandru reia cu capul de lângă Boli, însă trimite pe lângă poartă.

Minutul 21: Panait se loveşte de Patache în careul advers, dar George Găman lasă jocul liber şi decizia e confirmată şi din camera VAR.

Minutul 1: Mateus Santos scapă pe un culoar liber şi trage la colţul scurt, dar Iustin Popescu respinge.

13:30: Start joc la Mioveni.

CS Mioveni este ”lanterna roşie” a SuperLigii, după 14 etape a reuşit să adune doar şapte puncte. Echipa antrenată de Flavius Stoican a obţinut primul şi singurul succes din campionat cu Sepsi, 1-0, reuşind doar un egal în ultimele cinci meciuri din SuperLiga.

De cealaltă parte, FC Botoşani are o formă oscilantă în acest sezon, iar în momentul de faţă se află în partea de jos a clasamentului, cu 17 puncte adunate. Mihai Teja a fost pe punctul de a fi dat afară, dar egalul cu Rapid şi victoria cu FCU Craiova l-au salvat pentru moment. 

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori până acum, iar moldovenii şi-au adjudecat două dintre partide, celelalte două s-au încheiat cu rezultat de egalitate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele