Ultima oră
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren

VIDEO ǀ CS Mioveni – FC Botoşani 0-2! Victorie importantă pentru formaţia moldavă în lupta pentru barajul de Conference League

CS Mioveni Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20687571/9/cs-mioveni-fc-botosani-play-out-liga-1-casa-pariurilor-2-05-2022.jpg

Formaţia FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa CS Mioveni, în etapa a şaptea din play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor. Au marcat Dican 70' şi Patache 85'.

CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Scarlatache (Raicea 76'), Garutti - Rădescu, Panait (Dumitru 58'), Lixandru, Trif  (Tomczyk 70') - Buziuc (Sanoh 58'), Rusu, Coşereanu (Şerbănică 58'). Antrenor: Alexandru Pelici

FC Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu - Dican, Haruţ - Tîrcoveanu (Patache 75'), Papa (Florescu 62'), Mailat (Petkovski 75') - M. Roman (Croitoru 89'). Antrenor: Marius Croitoru

Cartonaşe galbene: Scarlatache 48', Panait 55' / Papa 53', Dawa 77'

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Andrei Chivulete.

Observatori au fost delegaţi Florin Hincu şi Octavian Goga

Vineri, Sepsi a învins cu 3-1 Gaz Metan Mediaş şi partida Chindia Târgovişte – Rapid s-a încheiat 0-0. Sâmbătă, Dinamo s-a impus cu scorul de 5-1 în faţa formaţiei Academica Clinceni.

Duminică, FC U Craiova 1948 a trecut de UTA, scor 1-0.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. FC Botoşani - 38, 3. Sepsi – 36, 4. FC U Craiova 1948 – 31, 5. UTA Arad - 29, 6. CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 19, 9. Academica Clinceni – 5, 10. Gaz Metan Mediaş – -37.

CS Mioveni - FC Botoşani 0-2 (Dican 70, Patache 85), live pe Prima Sport 2 ACUM. Echipele de start:

  • CS Mioveni - Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Rădescu, Panait, Lixandru, Trif - Buziuc, Bg. Rusu, Coşereanu
  • Rezerve: Ducan - Oancea, A. Iacob, Toma, Dumitriu, Tomczyk, Raicea, Sanoh
  •  
  • FC Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu - Haruţ, Dican - Tîrcoveanu, Papa, Mailat - M. Roman II
  • Rezerve: M. Contra - Florescu, Petkovski, Lupeta, D. Croitoru, Patache, Matheus Santos, David, Dragu

Min. 90 + 3: Fluier final! CS Mioveni - FC Botoşani se termină 0-2!

Min. 85: GOL FC Botoşani! Patache dublează avantajul moldovenilor îndeplinind doar o simplă formalitate. 

Min. 70: GOL FC Botoşani! Dican deschide scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Tîrcoveanu.

Min. 55: Panait de la CS Mioveni încasează şi el cartonaşul galben. 

Min. 55: Ocazie pentru FC Botoşani! Papa retrimite dintr-o poziţie dificilă în centrul careului. Portarul Popescu este aproape să scape balonul.

Min. 53: Istvan Kovacs îi acordă cartonaşul galben pentru proteste căpitanului Botoşaniului Enriko Papa. 

Min. 48: Scarlatache de la CS Mioveni vede cartonaşul galben pentru un fault la Mailat.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0.

Min. 34: Ocazie pentru CS Mioveni! Şutul de la distanţă al lui Trif se duce pe lângă poartă. 

Min. 20: Ocazie pentru FC Botoşani! Mailat îi ia faţă lui Balaur şi trimite din voleu un pic pe lângă poarta argeşenilor.

Min. 15: GOL anulat pe motiv de ofsaid pentru FC Botoşani! Mihai Roman a introdus balonul în poartă, într-o fază de VAR!

Min. 8: Ocazie pentru CS Mioveni! Şutul lui Coşereanu la colţul scurt este respins de către portarul Pap în corner.

Min. 1: A început meciul!


CS Mioveni (locul 12, 28 de puncte) – FC Botoşani (locul 8, 35 de puncte) se joacă luni, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 2. Golurile, ratările, potenţialele decizii controversate de arbitraj în absenţa VAR şi alte faze importante ale jocului vor fi redate în format live video de către site-ul www.primasport.ro. De asemenea, partida din etapa a 7-a play-out-ului poate fi accesată şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

În ciuda diferenţei de puncte şi de poziţie în clasament, se întâlnesc două dintre cele mai bune echipe ale play-out-ului. CS Mioveni a surprins plăcut după terminarea sezonului regular. Nou-promovata a înregistrat de atunci patru victorii, un egal şi un eşec, cu un golaveraj de 9-5. FC Botoşani a marcat 10 goluri şi a primit 6. Trupa pregătită de Marius Croitoru a învins de patru ori şi a pierdut în două partide. Cu alte cuvinte, elevii lui Alexandru Pelici au câştigat cu un punct în plus faţă de formaţia moldavă. Este adevărat, însă, că FC Botoşani nu a jucat încă împotriva Academicii, condamnată la retrogradare, şi a lui Dinamo, sigură că va juca barajul pentru menţinerea în Casa Liga 1 cu formaţiile din Liga a 2-a.

Un alt argument pentru care FC Botoşani va avea o misiune grea contra Mioveniului este reprezentat de rezultatele din timpul sezonului regular. Trupa lui Croitoru nu a reuşit să o bată pe Mioveni nici în tur, nici în retur. Cele două partide s-au terminat la egalitate, 1-1 la Mioveni şi 0-0 la Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele