Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | CS Mioveni - FC Voluntari 0-3. Liviu Ciobotariu îl învinge clar pe Nicolae Dică

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21035811/1/fc-voluntari-cs-mioveni-superliga-superbet-7-10-2022.jpg

FC Voluntari a învins în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 3-0, într-un meci al etapei cu numărul 28 din Superligă.

Echipa lui Liviu Ciubotariu nu a avut emoţii pe terenul ultimei clasate. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 29, când Aliji l-a găsit bine în careu pe Nemec, iar acesta a înscris. Nemec şi Aliji au colaborat şi al doilea gol al oaspeţilor, înscris de Mihai Răduţ în minutul 64.

Tabela a fost închisă de Dumiter, în minutul 77, iar FC Voluntari, învingătoare cu 3-0, este pe locul 9, cu 28 de puncte. CS Mioveni rămâne pe ultimul loc din clasament, cu 18 puncte.

VIDEO | CS Mioveni - FC Voluntari 0-3 (Nemec 30, Răduţ 64, Dumiter 77), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Ilfovenii întâlnesc ”lanterna roşie” a Superligii. Echipele de start:

  • CS Mioveni: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, Pedroso - Panait, Lixandru - Diallo, Benchaib, Carnat - Rusu
  • FC Voluntari: Popa - U. Meleke, Matricardi, Armaş - Costin, Răduţ, Tavares, Aliji - Lopes, Nemec, Damaşcan

Minutul 90+4: Fluier final! FC Voluntari se impune cu 3-0.

Minutul 76: GOL Voluntari! Florea trage în forţă de la 20 de metri, Greab respinge în faţă, până la Dumiter, care îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 64: GOL Voluntari! Aliji trage în portarul Greab din 5 metri, mingea revine la Răduţ, care îndeplineşte o simplă formalitate cu poarta goală.

Minutul 50: Popa are emoţii la şutul din interiorul careului expediat de Krasniqi.

Minutul 45+1: Pauză! FC Voluntari conduce cu 1-0.

Minutul 30: GOL FC Voluntari! Aliji reia elegant pentru Nemec, care înscrie cu un şut din 7 metri.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Mioveni a suferit etapa trecută prima înfrângere, de când a fost numit Nicolae Dică în funcţia de antrenor. Piteştenii au pierdut 2-1 în faţa lui FCU Craiova şi se află în continuare pe ultimul loc în clasament.

De cealaltă parte, Voluntari a încheiat seria de cinci înfrângeri consecutive, după ce a reuşit surpriza şi a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0. Trupa lui Ciobotariu are un sigur obiectiv în acest sezon, iar acela este rămânerea în prima ligă a României.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria ilfovenilor cu 3-1.

Liviu Ciobotariu: ”E adevărat, n-am făcut un joc spectaculos!”

FC Voluntari a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a XXVII-a din Superligă. Pentru echipa din Voluntari a fost prima victorie din 2023, în timp ce craiovenii se află la al optulea eşec în acest sezon.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Raţă, în minutul 50. La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a fost mulţumit că echipa lui a spart gheaţa în acest an şi a obţinut cele 3 puncte.

”Mă bucur că am reuşit să spargem gheaţa după 5 eşecuri consecutive. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie, pentru modul în care au luptat.

E adevărat, n-am făcut un joc spectaculos, am fost pragmatici, foarte bine organizaţi în defensivă, ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, aşa că am jucat un 4-5-1 defensiv, am închis bine culoarele.

Am încercat să jucăm mai mult pe contraatac şi iată că am reuşit să marcăm un gol dintr-o centrare din lateral, unde Nemec a pus presiune pe apărătorii adverşi şi Raţă a fost inspirat pentru a băga mingea în poartă.

E adevărat, o victorie smulsă cu forcepsul, dar pentru noi contează cele trei puncte. Am trecut printr-o situaţie grea până la această victorie, n-a fost deloc uşor şi nu este în continuare”, a declarat Ciobotariu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele