Ultima oră
MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire” MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire”
Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV
Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17 Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17
Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist
Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar
TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou

VIDEO ǀ CS Mioveni – FCSB 1-1. Trupa lui Dică rămâne fără victorie în Superliga

FCSB Publicat pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20803094/3/cs-mioveni-fcsb-superliga-superbet-6-08-2022.jpg

CS Mioveni şi FCSB au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul din etapa a patra a Superligii. FCSB se află pe locul 11 în clasament

Mioveni a deschis scorul în prima repriză, la o fază la care Ovidiu Popescu l-a talonat pe Vlad Pop şi s-a accidentat, el a continuat acţiunea, a centrat, iar Ionuţ Balaur a marcat cu un şut deviat, în minutul 26.

David Miculescu a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 79, dintr-o centrare a lui Olaru.

LIVE VIDEO ǀ CS Mioveni – FCSB 1-1 (Balaur 27 / Miculescu 78), în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii nu îşi mai permit niciun pas greşit. Echipele de start:

  • CS Mioveni: I. Popescu – I. Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, V. Pop, Burnea – Rădescu, Blănaru, Coşereanu
  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, R. Boboc – Ad. Şut, Oaidă – Cordea, Miculescu, Oct. Popescu – I. Stoica

Minutul 78: GOL FCSB! După o fază bine lucrată. Olaru trimite la bara a doua de unde Miculescu apare foarte bine şi marchează primul său gol la echipa lui Nicolae Dică.

Minutul 70: Gol anulat pentru FCSB, după o fază extrem de grea. Andrei Cordea punctează, după ce a fost lansat singur cu portarul, dar reuşita este anulată după consultarea VAR.

Minutul 56: David Miculescu reia cu capul din 7 metri, dar potarul Popescu prinde fără emoţii.

Minutul 45+2: Pauză! CS Mioveni intră la cabine cu avantaj, scor 1-0. Repriză modestă făcută de cei de la FCSB, care au probleme mari în compartimentul ofensiv.

Minutul 29: Nicolae Dică este nevoie să facă o schimbare. Ovidiu Popescu s-a accidentat, iar în locul său este trimis Denis Haruţ.

Minutul 27: GOL Mioveni! Balaur deschide scorul, la o fază la care defensiva celor de la FCSB a fost surprinsă. Jucătorii lui Dică au cerut fault în atac.

Minutul 16: Octavian Popescu trimite foarte bine din prima de la 15 metri. Portarul celor de la Mioveni se întinde şi respinge cu dificultate.

Minutul 11: Gazdele încep mai bine şi au prima şansă prin Burnea, care trimite periculos cu capul, după o lovitură de colţ.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

După primele 3 etape din campionat, CS Mioveni este cea mai slabă echipă din Superligă. Elevii lui Alexandru Pelici au 3 înfrângeri, doar două goluri marcate şi 9 primite, ocupând ultimul loc din clasament.

Dacă în cazul formaţiei argeşene avem de-a face totuşi cu o echipă de play-out care sezonul precedent a trecut prin emoţiile luptei pentru evitarea retrogradării, FCSB poate fi considerată dezamăgirea startului de sezon. Doar două puncte au câştigat ”roş-albaştrii” în 3 partide, ceea ce îi face să ocupe locul 14 de baraj. Cu un golaveraj de 2-4, vicecampioana României le întrece doar pe Petrolul Ploieşti (un punct) şi pe CS Mioveni (0 puncte) în ierarhia Superligii înaintea etapei a 4-a.

Până acum, FCSB a înregistrat două egaluri pe teren propriu, ambele cu scorul de 1-1, în faţa nou-promovatei Universitatea Cluj şi a formaţiei FC ”U” Craiova. În deplasare, gruparea patronată de Gigi Becali a pierdut indiscutabil în faţa rivalei concitadine Rapid Bucureşti, scor 2-0.

De cealaltă parte, CS Mioveni a pierdut la scor de neprezentare deplasarea de pe terenul nou-promovatei Hermannstadt, a cedat pe teren propriu (0-2) în faţa Farului şi a fost învinsă cu 4-2 de campioana CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele