Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ CS Mioveni – FCSB 1-1. Trupa lui Dică rămâne fără victorie în Superliga

FCSB Publicat pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20803094/3/cs-mioveni-fcsb-superliga-superbet-6-08-2022.jpg

CS Mioveni şi FCSB au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul din etapa a patra a Superligii. FCSB se află pe locul 11 în clasament

Mioveni a deschis scorul în prima repriză, la o fază la care Ovidiu Popescu l-a talonat pe Vlad Pop şi s-a accidentat, el a continuat acţiunea, a centrat, iar Ionuţ Balaur a marcat cu un şut deviat, în minutul 26.

David Miculescu a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 79, dintr-o centrare a lui Olaru.

LIVE VIDEO ǀ CS Mioveni – FCSB 1-1 (Balaur 27 / Miculescu 78), în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii nu îşi mai permit niciun pas greşit. Echipele de start:

  • CS Mioveni: I. Popescu – I. Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, V. Pop, Burnea – Rădescu, Blănaru, Coşereanu
  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, R. Boboc – Ad. Şut, Oaidă – Cordea, Miculescu, Oct. Popescu – I. Stoica

Minutul 78: GOL FCSB! După o fază bine lucrată. Olaru trimite la bara a doua de unde Miculescu apare foarte bine şi marchează primul său gol la echipa lui Nicolae Dică.

Minutul 70: Gol anulat pentru FCSB, după o fază extrem de grea. Andrei Cordea punctează, după ce a fost lansat singur cu portarul, dar reuşita este anulată după consultarea VAR.

Minutul 56: David Miculescu reia cu capul din 7 metri, dar potarul Popescu prinde fără emoţii.

Minutul 45+2: Pauză! CS Mioveni intră la cabine cu avantaj, scor 1-0. Repriză modestă făcută de cei de la FCSB, care au probleme mari în compartimentul ofensiv.

Minutul 29: Nicolae Dică este nevoie să facă o schimbare. Ovidiu Popescu s-a accidentat, iar în locul său este trimis Denis Haruţ.

Minutul 27: GOL Mioveni! Balaur deschide scorul, la o fază la care defensiva celor de la FCSB a fost surprinsă. Jucătorii lui Dică au cerut fault în atac.

Minutul 16: Octavian Popescu trimite foarte bine din prima de la 15 metri. Portarul celor de la Mioveni se întinde şi respinge cu dificultate.

Minutul 11: Gazdele încep mai bine şi au prima şansă prin Burnea, care trimite periculos cu capul, după o lovitură de colţ.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

După primele 3 etape din campionat, CS Mioveni este cea mai slabă echipă din Superligă. Elevii lui Alexandru Pelici au 3 înfrângeri, doar două goluri marcate şi 9 primite, ocupând ultimul loc din clasament.

Dacă în cazul formaţiei argeşene avem de-a face totuşi cu o echipă de play-out care sezonul precedent a trecut prin emoţiile luptei pentru evitarea retrogradării, FCSB poate fi considerată dezamăgirea startului de sezon. Doar două puncte au câştigat ”roş-albaştrii” în 3 partide, ceea ce îi face să ocupe locul 14 de baraj. Cu un golaveraj de 2-4, vicecampioana României le întrece doar pe Petrolul Ploieşti (un punct) şi pe CS Mioveni (0 puncte) în ierarhia Superligii înaintea etapei a 4-a.

Până acum, FCSB a înregistrat două egaluri pe teren propriu, ambele cu scorul de 1-1, în faţa nou-promovatei Universitatea Cluj şi a formaţiei FC ”U” Craiova. În deplasare, gruparea patronată de Gigi Becali a pierdut indiscutabil în faţa rivalei concitadine Rapid Bucureşti, scor 2-0.

De cealaltă parte, CS Mioveni a pierdut la scor de neprezentare deplasarea de pe terenul nou-promovatei Hermannstadt, a cedat pe teren propriu (0-2) în faţa Farului şi a fost învinsă cu 4-2 de campioana CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele