Ultima oră
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

VIDEO ǀ CS Mioveni - Gaz Metan Mediaş 1-0! Trupa lui Pelici reuşeşte să câştige duelul de la subsolul clasamentului

CS Mioveni Publicat pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20476004/3/cs-mioveni-gaz-metan-medias-liga-1-casa-pariurilor-22-11-2021.jpg

CS Mioveni a reuşit să se impună 1-0 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, graţie reuşitei lui Rusu, din penalty. Confruntarea din Casa Liga 1 a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma PrimaPlay.ro.

Jocul a fost controlat în mare parte de gazde, având totodată ocaziile importante din acest meci. Doar că, oaspeţii puteau da lovitura de graţie pe final. În 90 au venit primele două ocazii notabile, una fiind o ratare absolut monumentală.

CS Mioveni are 16 puncte acum şi se află pe 12 în clasamentul din Casa Liga 1. Gaz Metanul are 15 puncte.

CS Mioveni - Gaz Metan Mediaş 1-0

Final de meci

Min. 90: Ocazie uriaşă pentru Gaz Metan! Doi jucători medieşeni ratează unul după altul din doar câţiva metri. Incredibil. Ducan salvează Mioveniul cu două parade de senzaţie.

Min. 89: Ocazie importantă Gaz Metan! Irobiso scapă cu mult noroc singur cu portarul, însă iroseşte singura ocazie pe care au avut-o oaspeţii. A încercat să paseze, dar mingea a fost interceptată.

Min. 87: Ocazie Mioveni! Sanoh driblează foarte bine de-a lungul tuşei şi intră în careu, dar din acea poziţie este aproape imposibil să marchezi. Ar fi avut şanse de izbândă dacă pasa în faţa porţii.

Min. 57: Mioveniul primeşte încă un penalty. De data aceasta, Rusu nu mai înscrie. Vâlceanu a ghicit colţul şi a apărat excelent, fără emoţii.

A început a doua repriză

Pauză

Min. 43: Ocazie Mioveni! Wow, ce execuţie încearcă Rusu. Prinde balonul excelent pe un voleu, dar lovitura trece puţin pe lângă poartă.

Min. 30: Ocazie importantă Mioveni! Blănaru primeşte o centrare excelentă fix în faţa porţii, dar ratează execuţia. Balonul îl loveşte în tibie.

Min. 25: Buziuc a fost scos de pe teren accidentat. Lovitura lui Vâlceanu se pare că a fost mai dură decât a părut la prima vedere.

Min. 22. GOL Mioveni! Rusu transformă lovitura de la 11 metri.

Min. 21: Penalty! Vâlceanu l-a faultat pe Buziuc, iar Colţescu arată punctul cu var.

Min. 12: Ocazie importană Mioveni! Buziuc a scăpat singur cu portarul, dar şi-a făcut greşit paşii. A ajuns prea aproape de Vâlceanu şi nu a mai găsit soluţii de finalizare.

Min. 6: Ocazie Mioveni! Oancea a pătruns bine în careu, dar şutul său din unghi închis s-a dus peste poartă. Ar fi putut să paseze în faţa porţii.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • CS Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Cierpka, Dumitriu, Burnea - Blănaru, B. Rusu, Buziuc
  • Gaz Metan: Vâlceanu - Dobrescu, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Filip - Lixandru, Deaconu, Chamed - Morar


-----------------------------------------

CS Mioveni - Gaz Metan Mediaş se dispută azi, de la ora 17:30 şi este transmis de Look Sport şi PrimaPlay.ro. Partida face parte din etapa a 16-a din Casa Liga 1.

Mediaş este pe locul 12, cu 15 puncte, în timp ce CS Mioveni este pe antepenultimul loc în clasament, pe 14, cu numai 13 puncte. În turul campionatului, Mediaş a câştigat la limită, cu scorul de 1-0.

Probleme cu banii pentru Gaz Metan

Gaz Metan Mediaş nu are linişte, deşi venirea lui Ilie Poenaru a adus rezultate bune pe plan sportiv, care au propulsat clubul în clasamentul Ligii 1.

Problemele de ordin financiar sunt însă considerabile. Jucătorii sunt neplătiţi de 4 luni, unii vor să depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Lotul ar putea avea serios de suferit în următoarea perioadă de transferuri, când ar putea exista un exod al fotbaliştilor, toţi putând semna cu alt club ca liberi de contract.

Formaţia din Capitală ar putea să îi aducă în acest context nefat pentru Mediaş pe Ronaldo Deaconu şi Yuri. Pentru a fi declarat liber de contract, regulamentul stipulează că un jucător trebuie să aibă restanţe salariale de 3 luni.

"Nici nu-l cunosc, nici nu-l ştiu. Ştiu că e tatăl lui la SRI nu ştiu ce, ofiţer. Acum, în iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze, cică e foarte bun. Eu nu-l ştiu. Dacă o să-l vrea Edi, întrebaţi-l pe el, eu nu ştiu. Trebuie să-l vrea antrenorul. Când iau un jucător, iau ceva de excepţie, care-mi place mie. Avem jucători, mulţi jucători tineri. O să mă interesez, o să-l urmărească oamenii acum, în iarnă", a declarat finanţatorul FCSB, la Pro X, întrebat despre Deaconu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele