Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

VIDEO | CS Mioveni – Rapid 0-0. Dugandzic a ratat un penalty transformat în primă fază pe final de meci

Superliga Publicat pe 17 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21018891/2/cs-mioveni-rapid-bucuresti-superliga-superbet-17-02-2023-1.jpg
 
Rapid a remizat în deplasare, scor 0-0, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

În minutul 83, Carnat a comis henţ la marginea careului, arbitrul a arătat lovitură liberă, VAR a întors decizia şi s-a dictat penalty. Dugandzic a transformat în prima fază, dar execuţia s-a repetat. A doua oară croatul a tras peste poartă

 

VIDEO | CS Mioveni – Rapid 0-0, pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • CS Mioveni: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, Marquinhos Pedroso - M. Panait, Lixandru - Antal, Benchaib, Diallo - B. Rusu
  • Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Al. Albu, Kait - Emmers, Dugandzic, Al. Ioniţă II

Minutul 90+5: Fluier final! Partida se termină 0-0.

Minutul 83: Carnat comite henţ la marginea careului. Arbitrul arată lovitură liberă în prima fază, dar decizia este întoarsă la VAR şi se dictează penalty. Dugandzic transformă în primă fază, dar se repetă execuţia, deoarece au intrat mai mulţi jucători în careu. Croatul trage peste poartă din a doua încercare.

Minutul 72: Emmers centrează, iar Săpunaru reia acrobatic din 7 metri mult peste poartă.

Minutul 48: Scarlatache respinge greşit, iar Greab este forţat să iasă, mingea ajunge la Ioniţă, care surprinzător nu încearcă să tragă la poartă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 38: Sno pătrunde excelent în careu din flanc şi centrează. Diallo reia defectuos din câţiva metri.

Minutul 11: Săpunaru mişcă mingea din lovitură liberă pentru Onea, care trage năpraznic de la 25 de metri în bară.
 
 
Minutul 1: A început partida!
---------------------------------------
 
Deşi e ultima în clasment, CS Mioveni a impresionat în 2023 şi este neînvinsă în Superligă. Argeşenii au câştigat trei meciuri, iar o dată au remizat, în ultima rundă, 2-2 cu U Cluj, într-o partidă pe care au avut-o în mână şi au condus cu 2-0.
 
Victoria este esenţială pentru ambele echipe, într-un moment în care mai sunt doar câteva etape până la finalul sezonului regular. O victorie le-ar permite giuleştenilor să revină pe podium şi să depăşească, măcar pentru moment, pe FCSB. O înfrângere ar tulbura însă apele sub Podul Grant, într-un moment când echipa are mai multă nevoie ca oricând de constanţă.
 
Rapid este a patra în clasament şi are 45 de puncte, cu 2 mai puţin decât FCSB, cu 5 sub CFR Cluj şi cu 7 sub liderul Farul Constanţa.
 
De cealaltă parte, CS Mioveni nu-şi poate permite niciun pas greşit. Echipa pregătită de Nicolae Dică este ultima în clasament, iar un eventual eşec ar putea face ca distanţa faţă de contracandidatele din lupta pentru evitarea retrogradării.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele