Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ CS Mioveni - Universitatea Craiova 0-1. Golul frumos al lui Cîmpanu a decis meciul

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20943389/2/mrk.jpg

Universitatea Craiova a plecat cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Mioveni, scor 1-0, şi a depăşit Rapidul în clasamentul SuperLigii.
 
Un meci cât se poate de închis, cu puţine faze spectaculoase, CS Mioveni - Univ. Craiova a fost decis de un gol marcat de Cîmpanu în minutul 41, cu un şut elegant de la marginea careului de 16 metri. După pauză, Markovic a lovit bara transversală, iar Krasniqi, a cărui lovitură de cap a şters bara din stânga lui Lazar, a ratat cea mai mare şansă a gazdelor, care rămân fără victorie pe teren propriu în acest sezon.
 
Interimarul Bon îi duce pe olteni la 35 de puncte, la egalitate cu FCSB, pe locul al patrulea. Craiova are un punct peste Rapid, iar etapa viitoare se întâlneşte în Bănie cu Chindia lui Toni Petrea. CS Mioveni rămâne ultima, cu doar opt puncte în 20 de etape.

CS Mioveni - Univ. Craiova 0-1 (Cîmpanu 40)

  • CS Mioveni: Croitoru - Balaur, Ene, Garutti - Oancea, Rădescu, Panait, Toma, Trif - Carnat, Antal
  • Rezerve: Sima, Scarlatache, Lixandru, Pop, Coşereanu, Burnea, Kabanaga, Krasniqi, Gutea
  •  
  • Univ. Craiova: Lazar - Căpăţînă, Screciu, Mitrea, Vătăjelu - Creţu, Mateiu - Cîmpanu, Rivaldinho, Ivan - Markovic
  • Rezerve: Popescu, Găman, Raul Silva, Benga, Sala, Hanca, Danciu, Florescu, Melniciuc

Minutul 90+3: Final de meci! Craiova bate la Mioveni, 1-0, şi întrerupe seria negativă.

Minutul 79: Bară a gazdelor! Krasniqi îi ia faţa lui Screciu la o centrare din dreapta a lui Oancea, reia cu capul, dar lovitura sa şterge bara din stânga lui Lazar.



Minutul 74: Panait şutează de la 25 de metri, însă Lazar nu are emoţii.

Minutul 71: Bară a Craiovei! Markovic rămâne la minge cu noroc, trage puternic din apropiere, dar are ghinion şi izbeşte bara transversală.



Minutul 69: Screciu alunecă şi pierde mingea în preajma propriului careu, dar Balaur şutează mult pe lângă poartă.

Minutul 63: Şutul lui Mateiu, deviat de Balaur, se duce în corner.

Minutul 59: Vătăjelu pătrunde bine în careul advers, dar centrarea sa e paralelă cu poarta şi nu găseşte niciunul dintre cei trei coechipieri aflaţi în poziţie de gol.

Minutul 41: GOL CRAIOVA! Rivaldinho pasează la Cîmpanu, iar atacantul dreapta găseşte o execuţie splendidă, aproape de vinclu, pentru 1-0.



Minutul 36: Creţu ratează incredibil. Lăsat singur cu portarul de o pasă pe poziţie viitoare a lui Rivaldinho, mijlocaşul central finalizează deplorabil.



Minutul 34: Ivan are prima ocazie. Vârful Craiovei îl întoarce bine pe Balaur, dar şutul său, la colţul scurt, e respins de Croitoru.



Minutul 26: Oancea are culoar de şut, dar mingea prinde înălţime şi trece peste poartă.

Minutul 24: Markovic primeşte şi el cartonaşul galben pentru o intrare tare asupra lui Garutti.

Minutul 15: Prim sfert echilibrat, cu Craiova ceva mai alertă, dar incapabilă să-şi creeze ocazii.

Minutul 3: Meciul începe cu un cartonaş galben acordat lui Oancea pentru un fault dur la Ivan.

20:30: Start joc!

În acelaşi timp, golurile, ratările, momentele tensionate din joc, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau alte faze importante ale confruntării vor fi redate în regim live video de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Mirel Rădoi a demisionat după eşecul din Cupa României, 2-1 cu FC Argeş, şi după 3 partide în campionat fără victorie pentru Universitatea Craiova, ultima fiind chiar un eşec pe teren propriu, scor 0-2, în faţa marii rivale, FC ”U” Craiova. Un alt rezultat în faţa ultimei clasate, CS Mioveni, în afără de succes, l-ar fi putut determina oricum pe finanţatorul Mihai Rotaru să ia o decizie radicală în privinţa lui Rădoi, fără ca antrenorul să îşi dea demisia. Mai ales ţinând cont că prezenţa în play-off a ”leilor” se află sub semnul întrebării. Universitatea Craiova se clasează pe locul 5, cu 32 de puncte, dar Sepsi, de pe poziţia a 7-a, se află doar la 4 ”lungimi” distanţă înaintea începerii rundei curente.

În plus, CS Mioveni nu doar că ocupă ultimul loc din Superligă, dar are o statistică dezastruoasă la toate capitolele care contează cu adevărat după 19 etape: doar 8 puncte câştigate (locul 15, UTA, are 17 puncte), cel mai slab atac (11 goluri marcate), cea mai slabă apărare (32 de goluri încasate, la egalitate cu FC Botoşani), o singură victorie în 19 meciuri şi 4 eşecuri consecutive în campionat.

  • În turul sezonului regular, pe teren propriu, Universitatea Craiova a învins CS Mioveni cu scorul de 1-0. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri