Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ CS Mioveni – UTA 0-2! ”Bătrâna Doamnă” îşi păstrează şansele de supravieţuire în Superligă după o victorie cu emoţii

UTA Arad Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21122631/2/cs-mioveni-uta-arad-play-out-superliga-superbet-14-05-2023.jpg

UTA a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, CS Mioveni, în etapa a opta din play-out-ul Superligii. Golurile au fost marcate de Hoxhalllari, în minutul 63, şi Postolachi (90’ + 2).

Tot duminică, în play-out, se mai joacă meciul FC ”U” Craiova 1948 - FC Argeş, de la ora 18:15, transmis în direct de către Prima Sport 1.


CS Mioveni – UTA 0-2 (Hoxhallari 63, Postolachi 90 + 2)

Echipele de start:

  • CS Mioveni: 68. Sima - 21. Pedroso, 30. Şerbănică, 23. M.Panait - 31. Carnat, 16. Rădescu, 24. V.Pop, 20. Buziuc - 5. Lixandru - 90. Rusu, 8. Antal.
  • Rezerve: 22. Croitoru - 6.Burnea, 2. Sno, 14. Lepistu, 19. Diallo, 7. Toma, 10. Coşereanu, 11. Benchaib, 9. Krasniqi.
  • Antrenor: George Cotigă.
  •  
  • UTA: 93. Iacob - 2. Benzar, 4. Benga, 22. Hoxhallari, 18. Abeid - 70. Şteau, 5. Cascini, 14. Anton - 11. Roger, 28. Keşeru, 17. Postolachi.
  • Rezerve: 13. Kucher - 15. Vukcevic, 3. Dobrescu, 19. Batha, 20. Ubbink, 7. Otele, 29. Stahl, 55. R.Pop, 24. Paşcalău.
  • Antrenor: Mircea Rednic.

Min. 90 + 12: Fluier final! CS Mioveni - UTA se termină 0-2!

Min. 90 + 2: GOL UTA! Postolachi înscrie cu ristul exterior golul care le aduce liniştea arădenilor şi toate cele 3 puncte cruciale pentru salvarea de la retrogradare. Reuşita este validată după consultarea VAR. 

Min. 63: GOL UTA! Hoxhallari deschide scorul printr-o lovitură de cap din centrarea lui Roger, după ce portarul Sima a ieşit greşit pe sub minge. 

Min. 61: Ocazie pentru UTA! Sima intervine bine la şutul trimis din interiorul careului de către Rareş Pop. 

Min. 60: Ocazie pentru CS Mioveni! Alexandru Buziuc ratează incredibil deschiderea scorului. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 0-0!

Min. 45 + 2: Virgiliu Postolachi (UTA) vede primul cartonaş galben al meciului.

Min. 40: Ocazie pentru UTA! Abeid trimite puţin pe lângă poarta lui Sima un şut cu interiorul la colţul lung. 

Min. 33: Ocazie pentru CS Mioveni! Iacob scoate miraculos şutul din careu trimis cu latul de Carnat.

Min. 31: Ocazie pentru UTA! Sima intervine prin plonjon la şutul în forţă de la distanţă expediat de Anton.

Min. 21: Lovitura de cap a lui Liviu Antal (CS Mioveni) este reţinută fără probleme de către portarul Florin Iacob. 

Min. 17: Ocazie pentru CS Mioveni! Iacob intervine la şutul lui Buziuc, după o mare greşeală în defensiva UTA-ei. 

Min. 7: Alexandru Buziuc (CS Mioveni) şutează dezamăgitor din interiorul careului UTA-ei.

Min. 1: A început meciul!


CS Mioveni – UTA, meci contând pentru etapa a 8-a din play-out, penultima, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, duminică, de la ora 13:30, şi online de către platforma www.primaplay.ro, locul unde fanii fotbalului românesc pot vedea toate partidele din Superliga României şi cele mai importante meciuri din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, deciziile VAR, paradele spectaculoase sau alte momente cruciale ale confruntării.

Cu 7 înfrângeri din 7 posibile în play-out, 0 goluri marcate şi 12 goluri primite, CS Mioveni se înscrie în acest sezon în lista celor mai slabe formaţii din istoria campionatului României.

În faţa unei astfel de grupări, retrogradate matematic încă de acum două săptămâni, UTA nu îşi poate permite un alt rezultat în afară de victorie. ”Bătrâna Doamnă”, aflată pe locul 13 de baraj, duce o luptă strânsă pentru salvarea de la retrogradare directă cu Chindia Târgovişte (locul 14, 22 de puncte) şi FC Argeş (locul 15, 21 de puncte). Arădenii au acumulat 22 de puncte.

Meciul nu se anunţă unul uşor pentru UTA. Fosta campioană a provinciei a remizat în deplasare la Mioveni, 1-1, în turul sezonului regular, şi a cedat pe teren propriu în faţa codaşei, scor 1-2. UTA a putut să o învingă pe Mioveni doar în grupele Cupei României, la scor de neprezentare.

Echipele probabile:

  • CS Mioveni (3-5-2): Greab - Balaur, Garutti, Şerbănică - Rădescu, Lixandru, Lepistu, V. Pop, Pedroso - Guţea, B. Rusu;
  • Rezerve: Croitoru, Sno, Căprescu, D. Toma, Antal, Coşereanu, Benchaib, Buziuc, Carnat;
  • Absenţi: Scarlatache, Burnea, Krasniqi (accidentaţi);
  • Antrenor: George Cotigă;
  •  
  • UTA (4-1-4-1): Fl. Iacob - R. Benzar, Benga, Hoxhallari, Abeid - Batha - Şteau, Ubbink, Roger, Otele – Postolachi;
  • Rezerve: Kucher, M. Dobrescu, Cascini, Chindriş, Milosevic, Anton, Vukcevic, Keşeru, M. Pop;
  • Absent: Erico (accidentat);
  • Antrenor: Mircea Rednic.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele