Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | CS Mioveni – UTA Arad 1-1. Gazdele au ratat un penalty în finalul partidei şi rămân fără victorie în acest sezon

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2022
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20839275/2/cs-mioveni-uta-arad-superliga-superbet-30-08-2022-1.jpg
 
CS Mioveni şi UTA Arad au terminat la egalitate, scor 1-1, în prima partidă a etapei a opta din Superliga. Gazdele putea obţine prima victorie din acest sezon din Superliga, dar au ratat în minutul 89 de la 11 metri, prin Krasniqi.

VIDEO | CS Mioveni – UTA 1-1 (Scarlatache 9 / Otele 11), pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • CS Mioveni: I. Popescu - I. Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Lixandru, V. Pop, Şerbănică - Antal,  Blănaru, Buziuc
  • UTA: Balaur - Vukcevic, Benga, Chindriş, Hoxahallari - Batha, Cascini - Şteau, Ubbink, Otele - Postolachi

Minutul 89: CS Mioveni a ratat un penalty. Andrei Chndriş faultează în careu, Krasniqi şutează bine, dar mingea a lovit bara, portarul fiind sărit în cealaltă parte.

Minutul 82: Ocazie mare pentru Mioveni, Scarlatache a avut şansa de a face ”dubla”, dar execuţia sa cu capul a fost respinsă de portar.

Minutul 70: Garutti a tras în forţă din marginea careului. Execuţia fundaşului a fost respinsă cu ceva dificultate de Balaur.

Minutul 62: Postolachi a tras din afara careului, dar şutul său a fost prins de portar fără probleme.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul după 45 de minute este 1-1.

Minutul 45+1: Şansă bună pentru CS Mioveni. Liviu Antal bate o lovitură liberă, dar Balaur iese bine şi rezolvă situaţia.

Minutul 11: GOL UTA! Otele înscrie din 6 metri, la capătul unei faze complicate, la care a fost nevoie de intervenţia VAR.

Minutul 9: GOL CS Mioveni! Scarlatache reia în poartă dintr-o poziţie complicată, după o fază fixă. Este al patrulea sezon consecutiv cu gol pentru fundaşul central.

 
Minutul 1: A început partida!
------------------------------------
 
Acum, obiectivul echipei nu poate fi altul decât prima victorie în Superligă, chiar dacă vor întâlni UTA.
Arădenii merg la Mioveni după un meci entuziasmant, 2-1 cu FCU Craiova, runda trecută. O victorie în următorul meci i-ar putea duce, prin jocul rezultatelor, până pe locul 3, cel puţin temporar.
 
Înaintea meciului de la Mioveni, gazdele ocupă ultimul loc în clasament cu doar 2 puncte. UTA, în schimb, e pe poziţia a opta şi are 10 puncte. Arădenii devansează în acest moment granzii CFR Cluj şi FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele