Ultima oră
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

VIDEO | CS Mioveni - UTA Arad 0-2. „Bătrâna Doamnă” face un pas important spre promovare! Arădenii au un avans de 5 puncte faţă de locul 2

Liga II Publicat pe 20 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19426653/5/uta-gol.jpg

UT Arad s-a impus azi, în deplasare, 2-0 cu CS Mioveni, într-o partidă din cadrul play-off-ului ligii secunde. 

„Bătrâna Doamnă” a dominat categoric liga secundă până când pandemia a oprit competiţia. După reluarea sezonului, în play-off-ul invitat de FRF, arădenii au intrat în picaj. O înfrângere cu Turris Turnu Măgurele (3-4) şi o remiză cu Petrolul (1-1), ambele pe propriul teren, au adus-o pe UTA în situaţia de a irosi punctele care o despărţeau de celelalte contracandidate. De cealaltă parte, gazdele, aflate pe locul 5 din 6, în play-off, păstrau şanse matematice la titlu, având doar 21 de puncte, înaintea confruntării de azi.

Pe teren, însă, UTA a controlat tactic prima repriză. Asta şi pentru că ardelenii au reuşit să marcheze rapid, încă din minutul 4. Atunci, la o fază rapidă de contraatac, defensiva gazdelor a fost făcută KO, iar Ursu a reluat cu sânge rece în gol, după o pasă excelentă de la Ioniţă. CS Mioveni a încercat în zadar să egaleze până la pauză, chiar dacă a avut mai mult mingea şi s-a instalat în jumătatea adversă.

În partea secundă a jocului, oaspeţii au reuşit să absoarbă atacurile echipei pregătite de Claudiu Niculescu şi au plecat pe contraatac ori de câte ori au avut ocazia. La o astfel de acţiune, cu cinci minute înainte de final, arădenii au obţinut un penalty după un henţ comis de Beţa, iar Rus a transformat lovitura de pedeapsă, un minut mai târziu, şi a stabilit rezultatul final, CS Mioveni - UTA 0-2.

După acest succes, arădenii îşi consolidează primul loc în play-off. „Bătrâna Doamnă” are acum 29 de puncte, cu 5 mai multe decât principala următioare, Turris. În schimb, argeşenii rămân cu 21 de puncte pe penultimul loc. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele