Ultima oră
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open

VIDEO | CS Mioveni – UTA Arad 1-1. Gazdele au ratat un penalty în finalul partidei şi rămân fără victorie în acest sezon

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2022
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20839275/2/cs-mioveni-uta-arad-superliga-superbet-30-08-2022-1.jpg
 
CS Mioveni şi UTA Arad au terminat la egalitate, scor 1-1, în prima partidă a etapei a opta din Superliga. Gazdele putea obţine prima victorie din acest sezon din Superliga, dar au ratat în minutul 89 de la 11 metri, prin Krasniqi.

VIDEO | CS Mioveni – UTA 1-1 (Scarlatache 9 / Otele 11), pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • CS Mioveni: I. Popescu - I. Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Lixandru, V. Pop, Şerbănică - Antal,  Blănaru, Buziuc
  • UTA: Balaur - Vukcevic, Benga, Chindriş, Hoxahallari - Batha, Cascini - Şteau, Ubbink, Otele - Postolachi

Minutul 89: CS Mioveni a ratat un penalty. Andrei Chndriş faultează în careu, Krasniqi şutează bine, dar mingea a lovit bara, portarul fiind sărit în cealaltă parte.

Minutul 82: Ocazie mare pentru Mioveni, Scarlatache a avut şansa de a face ”dubla”, dar execuţia sa cu capul a fost respinsă de portar.

Minutul 70: Garutti a tras în forţă din marginea careului. Execuţia fundaşului a fost respinsă cu ceva dificultate de Balaur.

Minutul 62: Postolachi a tras din afara careului, dar şutul său a fost prins de portar fără probleme.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul după 45 de minute este 1-1.

Minutul 45+1: Şansă bună pentru CS Mioveni. Liviu Antal bate o lovitură liberă, dar Balaur iese bine şi rezolvă situaţia.

Minutul 11: GOL UTA! Otele înscrie din 6 metri, la capătul unei faze complicate, la care a fost nevoie de intervenţia VAR.

Minutul 9: GOL CS Mioveni! Scarlatache reia în poartă dintr-o poziţie complicată, după o fază fixă. Este al patrulea sezon consecutiv cu gol pentru fundaşul central.

 
Minutul 1: A început partida!
------------------------------------
 
Acum, obiectivul echipei nu poate fi altul decât prima victorie în Superligă, chiar dacă vor întâlni UTA.
Arădenii merg la Mioveni după un meci entuziasmant, 2-1 cu FCU Craiova, runda trecută. O victorie în următorul meci i-ar putea duce, prin jocul rezultatelor, până pe locul 3, cel puţin temporar.
 
Înaintea meciului de la Mioveni, gazdele ocupă ultimul loc în clasament cu doar 2 puncte. UTA, în schimb, e pe poziţia a opta şi are 10 puncte. Arădenii devansează în acest moment granzii CFR Cluj şi FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele