Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | CSA Steaua a făcut spectacol în primul meci de rugby jucat pe noul stadion din Ghencea

Rugby Publicat de Andrei Ionascu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20406093/1/csm-cluj-steaua-bucuresti-superliga-24-09-2021.jpg

CSA Steaua Bucureşti a învins-o clar pe CS Universitatea Cluj cu scorul de 82-10 (26-3), în primul meci de rugby jucat pe noul stadion din Complexul Sportiv Ghencea, în etapa a 10-a a SuperLigii, ultima a sezonului regulat.

Steaua a reuşit nu mai puţin de 12 eseuri, obţinând punctul bonus ofensiv, deşi a jucat mai bine de o repriză cu un om mai puţin, după ce Kamil Sobota a primit cartonaş roşu în minutul 34.

Omul meciului a fost Ionuţ Dumitru, care a semnat patru eseuri (18’, 57’, 67’, 72’), ajungând la zece încercări în acest campionat.

Pentru Steaua au mai reuşit eseuri Sioeli Lama (7’), Florin Surugiu (37’), Ngoni Chibuwe (40+1’, 50’), Cristian Strătilă (41’), Tudor Butnariu (60’), Eseria Vueti (69’) şi Alexandru Savin (80’).

Ratu Taniela Rawaqa Maravunawasawasa a avut cinci transformări, Vlăduţ Popa două, iar Daniel Plai alte patru.

Universitatea Cluj, care a avut statut de echipă gazdă în acest meci, a reuşit să deschidă scorul, prin lovitura de pedeapsă transformată de Alexandru Harasim (6’). Clujenii au avut şi un eseu, semnat de Răzvan Bîrlădeanu (55’) şi transformat de Ovidiu Melniciuc (55’).

Steaua încheie sezonul regulat pe primul loc, cu 41 de puncte. Pe locul secund se află CSM Ştiinţa Baia Mare, cu 34 puncte, a treia este CS SCM Timişoara, cu 28 puncte, CS Dinamo se află pe patru, cu 26 de puncte, CS Universitatea Cluj este a cincea, cu 9 puncte, ACS Tomitanii Constanţa ocupă ultimul loc, cu un punct.

Primele două clasate (Steaua şi CSM Ştiinţa) se califică direct în semifinale, iar ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa un baraj de calificare în semifinale, locul 3 cu locul 6 şi locul 4 cu locul 5.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele