Ultima oră
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României
Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României

Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive

VIDEO ǀ CSA Steaua Bucureşti – Concordia Chiajna 3-0. ”Militarii” rămân în cărţile pentru promovare

Liga II Publicat pe 23 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20680873/1/concordia-chiajna-steaua-bucuresti-play-off-liga-2-casa-pariurilor-21-03-2022-2.jpg

Partida CSA Steaua - Concordia Chiajna a avut un spectacol deosebit în tribune. În teren lucrurile nu au fost la fel de spectaculoase, până la golul lui Chipirliu, din prima repriză, cele două echipe nu au avut şanse mari.

În partea a doua Steaua a dominat autoritar meciul şi a marcat de două ori, prin Adi Popa, care la golul doi a amintit de cursele lui senzaţionale, din bandă. Cu această victorie CSA Steaua Bucureşti rămâne pe locul 4, dar se distanţează de Concordia la 5 lungimi.      

VIDEO ǀ CSA Steaua Bucureşti – Concordia Chiajna 3-0 (Chipirliu 38', Adi Popa 68', 80')

Echipele de start:

  • Steaua: H. Iancu (cpt.) – D. Oroian, Walace, Beţa, Al. Zaharia – Ad. Popa, Enceanu, Val. Bărbulescu, Em. Pacionel – Cl. Dragu, Chipirliu
  • Rezerve: C. Sandu – Măd. Mihăescu, Buhăescu, Donose, Rob. Neacşu, Fl. Răsdan, Şt. Pacionel, St. Drăghici, Bactăr
  • Antrenor: Daniel Opriţa 

 

  • Concordia Chiajna: Silveanu – Borţa, L. Ion, Marc (cpt.), Cherecheş, D. Codrea, N. Roşu, Duşmanu, Ad. Voicu, Llullaku, Bg. Barbu
  • Rezerve: D. Moldovan – Ct. Alexe, Palmeş, Taub, Batin, Matiş, Nic. Pîrvulescu, Plazonja, N. Popescu
  • Antrenor: Ianis Zicu

Minutul 90+2: Final de meci. 

Minutul 90: Se acordă 2 minute de la margine.

Minutul 85: Schimbare la CSA Steaua, intră Florin Răsdan şi iese Valentin Bărbulescu.

Minutul 82: Se produce o schimbare la Concordia Chiajna, iese Neluţ Roşu şi intră Paul Batin.

Minutul 80: Gol CSA Steaua, Adi Popa, face dubla, după o pasă superbă cu exteriorul a lui Ştefan Pacionel. 

Minutul 79: Mădălin Mihaiescu ia al doilea cartonaş galben al partidei.

Minutul 75: Schimbare la Steaua, iese marcatorul primului gol, Bogdan Chipirliu şi intră Vasile Buhăescu.

Minutul 68: Gol CSA Steaua Bucureşti, „roş albaştrii” îşi dublează avantajul datorită execuţiei superbe a lui Adi Popa.

Minutul 58: Au loc două schimbări la ambele echipe. Pentru Concordia Chiajan, ies de pe teren Alexandru Duşmanu şi Bogdan Barbu şi intră Răzvan Matiş şi Plazonja. Pentru CSA Steaua Bucureşti, ies Enceanu şi Cl. Dragu şi intră Măd. Mihăescu şi Şt. Pacionel.

Minutul 54: Echipa lui Daniel Opriţa are prima ocazie a părţii a doua. Adi Popa încercă un voleu, dar mingea trece mult pe lângă.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45+4: Fluier final al primei reprize.

Minutul 45: Se acordă 4 minute de prelungire.

Minutul 40: Galben încasat de Encescu R., în urma unui fault. 

Minutul 38: Gol CSA Steaua, marcat de Chipirliu, după o execuţie din afara careului. 

Minutul 28: Ocazie Concordia Chiajna, în urma unui corner, Andrei Marc loveşte slab mingea cu capul. 

Minutul 10: Prima ocazie a partidei îi aparţine Stelei, Adi Popa trimite un şut din careu, mingea trece departe de poartă. 

Minutul 4: Meciul este întrerupt din cauza fumigenelor aruncate în teren.

Minutul 1: A început partida.


Se întâlnesc echipele care se luptă pentru locul 4, ultimul care duce la baraj, disputat contra ocupantei poziţiei a 13-a din Casa Liga 1. CSA Steaua speră să obţină la TAS dreptul de a promova, deşi Legea Sportului din România le interzice echipelor de fotbal finanţate 100 % din bani publici să evolueze la nivel profesionist.

Înaintea confruntării directe, ”militarii” ocupă locul 4, cu 42 de puncte acumulate şi un golaveraj de 5-9. Formaţia ilfoveană are acelaşi golaveraj, însă se află la două lungimi distanţă de CSA Steaua. În timp ce trupa din Ghencea a înregistrat până acum în play-off două egaluri, două înfrângeri şi o victorie, cea din Chiajna a fost înfrântă de trei ori, a remizat o singură dată şi a învins doar într-o confruntare.

În turul play-off-ului, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 2-2, pe terenul Concordiei. ”Roş-albaştrii” salvau un punct miraculos în minutul 90 + 1. Cele două formaţii au remizat şi în timpul sezonului regular, doar că în confruntarea de pe Ghencea nu s-a marcat vreun gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele