Ultima oră
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open

VIDEO ǀ CSC Şelimbăr a învins Gloria Buzău cu 2-1. Moment dramatic în prima repriză

Liga II Publicat pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20475067/1/logo-liga-2-casa-pariurilor-1.jpg

CSC Şelimbăr a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Gloria Buzău, din etapa a XIV-a a campionatului naţional de fotbal Liga a II-a.

Au marcat: Tătar 51', Vişa 70' / Chică-Roşă 15'.
 
 
 

Alexandru Curtean (Şelimbăr) a ratat un penalti, în minutul 40.

Yameogo (Şelimbăr) şi Modibo Keita (Gloria) s-au ciocnit cap în cap, în minutul 18 al meciului. Jucătorul echipei buzoiene a fost scos cu targa de pe teren. Ambulanţa nu a plecat la spital, ci a fost solicitat un echipaj SMURD, care i-a acordat asistenţă şi l-a transporat pe jucător după mai mult de o jumătate de oră de la producerea accidentării.

În urma acestui rezultat, CSC Şelimbăr urcă de pe locul 13 pe locul 10, cu 21 de puncte. FC Buzău rămâne pe locul 5, cu 25 de puncte, la egalitate cu CSA Steaua, de pe locul 6.

Petrolul este lider, cu 39 de puncte, echipă urmată de U Cluj şi Concordia Chiajna, cu câte 30 de puncte şi de FC Hermannstadt, 28 de puncte.

Tot duminică, de la 14:00, are loc meciul Astra Giurgiu - FC Hermannstadt. Etapa se încheie, marţi, de la ora 17:00, cu partida CSA Steaua - U Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele