Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | Csikszereda - Dinamo 0-0. ”Câinii” au acceptat dominarea din retur a ciucanilor şi rămân în Superliga

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21603862/2/fk-csikszereda-miercurea-ciuc-dinamo-bucuresti-baraj-retur-superliga-superbet-27-05-2024.jpg

Dinamo şi-a asigurat rămânerea în Superliga, după ce a remizat în deplasare, 0-0, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în returul barajului de menţinere/promovare. În tur, ”câinii” au câştigat, scor 2-0.

Pe teren propriu, ciucanii au început bine şi Jebari a trimis în plasă, în minutul 13, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a anulat golul pentru o poziţie de ofsaid la Makrai. Dinamo a replicat târziu, şutul lui Pavicic trecând pe lângă poartă în minutul 45+1.

Gazdele l-au imitat pe dinamovist în minutul 45+3, când Babati a fost mai rapid decât Golubovic, dar a trimis pe lângă bară.

VIDEO | Csikszereda - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Csikszereda: Gyenge - Nagy, Kelemen, Csuros, Apro - Szondi, Veres - Gal, Jebari, Babati - Makrai
  • Dinamo: Golubovic - Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr - Gnahore, Pavicic - Bani, Milanov, Politic - Abdallah

Minutul 90+4: Final de meci! Se termină 0-0.

Minutul 73: Contraatac în superioritate numerică al oaspeţilor. Mingea ajunge la Abdallah, care reia în braţele lui Gyenge.

Minutul 59: Csuros a prins un şut de senzaţie cu efect. Golubovic a respins cu mari probleme, apoi portarul dinamovist a salvat extraordinat la execuţia lui Nagy, ca urmare a cornerului rezultat.

Minutul 55: Gal a reluat în plasa laterală din careu.

Minutul 47: Makrai l-a găsit liber pe Babati. Dar acesta a reluat defectuos din 5 metri.

Minutul 45+7: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+4: Babati este găsit în careu, dar împinge din faţa lui Golubovic pe lângă poartă.

Minutul 12: Jebari întoarce un adversar şi înscrie cu un şut fabulos de la distanţă. Golul a fost anulat pentru offside.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Dinamo a câştigat partida tur cu 2-0. Cu peste 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naţionale, Dinamo a dominat prima parte, dar Politic şi Ricardo Grigore nu l-au putut învinge pe portarul Gyenge, iar în minutul 16 Milanov a trimis în bară.

Oaspeţii au avut o replică slabă în finalul reprizei, însă Dinamo a deschis scorul în minutul 47, prin lovitura de cap a lui Dennis Politic, care a înscris din centrarea lui Ahmed Bani.

Acelaşi jucător, Politic, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, cu un gol superb, scor care a fost şi cel final. Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

Ciucanii vor avea parte de un duel extrem de complicat şi vor încerca imposibilul în retur.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele