Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | CSM Slatina – Steaua 1-2, pe Prima Sport 1. Adi Popa şi Chipirliu au adus victoria în Oltenia. "Militarii", patru puncte din şase posibile în primele două etape

Liga II Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20812560/1/295501164-7996359060406069-2017203770226831479-n.jpg

Steaua a învins CSM Slatina, 2-1, în direct la Prima Sport 1, şi şi-a recuperat punctele pierdute etapa trecută pe teren propriu contra lui Metaloglobus (1-1). Adi Popa şi Chipirliu au marcat goluri foarte frumoase în prima repriză, dar militarii au tremurat pe final.
 
În minutul 13, Adi Popa şi-a adus aminte de perioada de glorie, iar şutul său senzaţional, de la 30 de metri, s-a dus direct lângă bara din dreapta şi a deblocat tabela. În minutul 24, o serie de 15 pase consecutive l-a adus pe Chipirliu în poziţie de finalizare, iar golgheterul din sezonul trecut a făcut 2-0. Tot Chipirliu (30) a ratat şansa de a închide meciul, apoi nivelul Stelei a scăzut fără nicio explicaţie.
 
În minutul 73, fostul rapidist Cătălin Doman a punctat pentru 2-1, din apropiere, echipa lui Daniel Opriţa fiind nevoită să sufere în ultimul sfert de oră pentru a pleca cu toate cele trei puncte din Oltenia. Dinu (85), cu un şut aproape de vinclu, a avut cea mai mare ocazie, iar Stephan Drăghici a fost eliminat în minutul 89.
 
Cu victoria de la Slatina, Steaua ajunge la patru puncte din şase posibile în primele etape din Liga 2 2022/2023, fiind în spatele plutonului echipelor cu maximum de puncte format din Şelimbăr, Unirea Slobozia, FC Buzău şi Unirea Dej. Etapa viitoare se joacă Steaua - Csikszereda Miercurea Ciuc şi FC Buzău - CSM Slatina.

CSM Slatina - Steaua 1-2 (Doman 73 / Ad. Popa 13, Chipirliu 24), live pe Prima Sport 1

  • CSM Slatina: I. Pop - Mitran, Sălcianu, M. Manea, Pisaru - M. Şerban, D. Toma - C. Dinu, Doman, Oprescu - Al. Popovici
  • Steaua: Dincă - Laurenţiu Corbu, Walace Da Silva, Gugu, St. Drăghici - Enceanu, Balgiu, Bodişteanu, Ad. Popa - Chipirliu, Chunchukov
Minutul 89: Drăghici ia al doilea galben pentru un fault la mijlocul terenului şi e eliminat.

Minutul 85: Dinu trage de la 20 metri, iar mingea se duce puţin peste poartă.

Minutul 73: GOL CSM SLATINA! Mihăescu greşeşte nepermis în propriul careu, iar Doman înscrie din apropiere pentru a condimenta finalul de meci.



Minutul 58: Balgiu ia galben pentru un fault intenţionat la Doman.



Minutul 46: Repriza a doua a început cu o mică întârziere, după ce jandarmii au fost nevoiţi să stingă un conflict între fanii Stelei şi spectatorii prezenţi la tribuna a doua.

Minutul 45+2; Pauză pe stadionul "1 Mai", după o primă repriză în care doar Steaua a existat pe teren şi tabelă.

Minutul 30: O greşeală în defensiva gazdelor îl lasă pe Chipirliu în poziţie de gol, dar şutul atacantului, cu stângul, e reţinut de Pop.



Minutul 23: GOL STEAUA! "Militarii" creează un moment frumos de posesie, cu 15 pase consecutive, Drăghici centrează pentru Chipirliu, iar golgheterul înscrie cu o reluare din prima. Şah-mat!



Minutul 13: GOL STEAUA! Adi Popa primeşte mingea de la Enceanu, prinde un trasor de la peste 30 de metri şi marchează unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei!



12:30: Start joc în Oltenia.

Bucureştenii mai au o problemă. În prima rundă, Steaua nu a reuşit decât o remiză în Ghencea, 1-1 cu Metaloglobus, iar jocul echipe a fost sub aşteptări. Fanii au încercat să treacă peste momentul mai puţin fast, chiar dacă şi-au apostrofat favoriţii. 
 
Însă şi aşa, „roş-albaştrii” visează în acest sezon la promovare, chiar dacă, în acest moment au o situaţie incertă. Conform regulamentului, Steaua nu ar avea dreptul să promoveze, însă conducerea clubului din Ghencea este decisă să lupte până la capăt pentru ca performanţa sportivă să priveze criteriilor arbitrare.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele