Ultima oră
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor

VIDEO | Cu doi jucători eliminaţi, FCSB suferă la Arad primul eşec stagional în Superliga

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21296818/1/uta-arad-fcsb-superliga-superbet-05-03-2023.jpg

UTA Arad a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi: Pantea şi Coman.

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă. Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalti controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând.

În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat. În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit. Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

 

VIDEO | UTA Arad - FCSB 2-1 (Fabry 18, Cooper 60 / Coman 3), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • UTA: Fl. Iacob - D. Rodrigues, Stolnik, Markov, Abeid - Fabry, Marku, Freitas - R. Pop, Cooper, Stahl
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Djokovic - Miculescu, Compagno, Fl. Coman

Minutul 90+8: Final de meci! UTA se impune cu 2-1.

Minutul 82: Coman vede şi el al doilea cartonaş galben după ce îşi busculează un adversar.

Minutul 60: GOL UTA! Pop centreazează, Dawa respinge până la Cooper, care reia cu latul.

Minutul 45+3: Pantea comite încă un henţ şi este elimiant!

Minutul 40: Târnovanu respinge spectaculos la execuţia lui Abeid.

Minutul 18: GOL UTA! Pantea este lovit în mână, iar după analiza VAR, centralul dictează penalty. Fabry transformă şi egalează.

Minutul 8: Stolnik pierde foarte uşor în faţa lui Olaru, care pătrunde în careu, dar nu reia pe poartă.

Minutul 3: GOL FCSB! Compagno trimite un balon lung la Olaru, care lasă foarte bine pentru Florinel Coman, ce reia din careu.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

FCSB se află pe prima poziţie în campionat cu maximul de puncte după 5 partide jucate. Pe de altă parte, UTA este abia pe locul 14 cu patru puncte după cinci jocuri.

Chiar dacă echipele trec prin momente total diferite, un plus pentru UTA este că joacă meciul pe teren propriu. În meciurile directe, FCSB are doar două victorii la Arad, în 2006 şi 2021!

Sezonul trecut, cele două adversare şi-au împărţit punctele, fiecare câştigând pe teren propriu.

UTA şi FCSB s-au întâlnit şi în faza grupelor din Cupa României, meci terminat cu scorul de 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele