Ultima oră
VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă
Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad
VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva
VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului
VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu
VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă

VIDEO | Cu emoţii serioase, FCSB topeşte Oţelul lui Dorinel Munteanu

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21265866/2/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023-1.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-0, contra celor de la Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Au marcat Oct. Popescu ’40 şi Compagno ‘90+1.

În minutul 61, Coman a ratat un penalty.

La meci au asistat peste 12.000 de spectatori.

VIDEO | Oţelul Galaţi - FCSB 0-2 (Popescu 40, Compagno 90+1), în direct, pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Oţelul: R. Stoian - S. Rus, Yabre, I. Varela, Zhelev - Jardan, I. Neagu, D Silva -Al. Pop, Fatai, Cisotti
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Ov. Popescu - Edjouma, Şut, Djokovic - Cordea, Băluţă, Oct. Popescu

Minutul 90+7: Final de meci! FCSB câştigă cu 2-0.

Minutul 90: GOL FCSB! Ursu trage în bară transversală din 20 de metri, iar pe contraatac Compagno înscrie!

Minutul 76: Ocazie imensă pentru Oţelul. Tavi Popescu pierde nepermis o minge în apropiere de propriul careu. Cârjan recuperează şi trage în bara transversală.

Minutul 74: Coman execută o lovitură liberă din lateral puţin pe lângă poartă.

Minutul 59: Centralul dictează penalty, după consultarea VAR, ca urmare a unui fault suferit de Olaru. Florinel Coman execută însă foarte modest, iar Stoian parează.

Minutul 56: Florinel Coman este lansat foarte bine şi scapă singur cu portarul, dar Rus are o intervenţie providenţială şi îl blochează pe jucătorul lui FCSB.

Minutul 45+3: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 40: GOL FCSB! Execuţie superbă reuşită de Tavi Popescu de la 20 de metri. Portarul nu a putut interveni la balonul excelent plasat.

Minutul 33: Tavi Popescu reia mult peste poartă din lovitură liberă de la 25 de metri.

Minutul 28: Şansă mare apărută de nicăieri pentru gazde. Chiricheş este aproape să respinge un balon centrat în proprie poartă. Târnovanu salvează în corner.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------

FCSB a început în forţă campionatul, echipa lui Gigi Becali a câştigat cu FC U Craiova în prima etapă şi cu Dinamo în a doua etapă din Superligă. Florinel Coman pare omul momentului la FCSB şi a avut evoluţii bune în cele două meciuri pe care FCSB le-a jucat în acest sezon din Superligă. 

În tabăra opusă, Oţelul Galaţi a revenit în Superligă şi este neînvinsă după primele două etape. Echipa lui Dorinel Munteanu a remizat cu UTA şi Universitatea Craiova. Totuşi, trupa de la Galaţi a arătat un joc de echipă solid şi s-a simţit influenţa la echipă a fostului mare internaţional.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele