adplus-dvertising
Ultima oră
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”

VIDEO | Cum arată echipa sezonului din Liga 1 în viziunea lui Ioan Ovidiu Sabău! Campioana CFR dă un singur jucător. Grozavu l-a lăsat pe Tănase în afara primului 11 perfect

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 28 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20721663/5/sabau1.jpg


Ioan Ovidiu Sabău a acceptat un joc de imaginaţie cu ocazia finalului sezon din Liga 1 şi a realizat, în direct la Fotbal Show, echipa ideală a campionatului.

Analistul Prima Sport a ales un prim 11 inedit, în care campioana CFR Cluj are un singur jucător: Ciprian Deac, un om cheie în cursa pentru câştigarea titlului. În schimb, vicecampioana FCSB dă 4 jucători în echipa ideală, inclusiv toată linia mediană.

Vezi mai jos cum şi-a argumentat Sabău deciziile.

Leo Grozavu l-a "ignorat" pe Tănase

Golgheter al campionatului pentru al doilea an la rând, Florin Tănase (27 de ani) nu a prins 11-le ideal al lui Leo Grozavu. Fostul antrenor al lui Sepsi a preferat un trio cu Deac, Boateng şi Olaru la mijlocul terenului, iar în avanposturi i-a nominalizat pe Gustavo, Jefte şi Octavian Popescu:
 
"Nu l-am pus pe Tănase pentru că nu-l văd vârf de atac. Nu e vârf de careu, e vârf fals. Ca inter trebuie să faci recuperări, mult mai multe. Nu că nu ar putea juca, poate acoperi mai multe posturi", a spus Grozavu.

Vezi mai jos argumentele lui Grozavu:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri