Ultima oră
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Cuvinte cu greutate ale ”Regelui”, după victoria Farului cu Petrolul. Discursul lui Gică Hagi

Farul Constanta Publicat pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

Gică Hagi nu avea cum să fie altfel decât foarte fericit după ce Farul a trecut de Petrolul, scor 3-1, pe terenul de la Ploieşti. ”Regele”, chiar dacă a fost extrem de nervos pe marginea terenului pentru o bună perioadă din timpul partidei, la final şi-a exprimat mulţumirea pentru evoluţia jucătorilor săi, care menţin Farul pe primul loc în SuperLigă.

Însă, Gică Hagi a remarcat faptul că fotbaliştii Constanţei nu au evoluat prea bine pentru o perioadă în repriza a doua, în care au căzut din punct de vedere fizic, motiv pentru care Petrolul a pus presiune şi a şi marcat, prin Tamaş.

Suntem fericiţi că am câştigat în deplasare cu o echipă foarte bună. Ştiam că trebuie să construim, să avem posesia, să avem o circulaţie a mingii bună. În repriza a doua, am căzut şi ei au venit peste noi, era normal, pentru că voiam să conservăm rezultatul.

Ştiam că Petrolul e puternică acasă. Sunt trei puncte importante. Avem o echipă talentată, dar nu şi-a atins potenţialul, mai avem nevoie de timp”, a declarat Gică Hagi.

Farul Constanţa a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 11-a a SuperLigii.

  • Au marcat: Tamaş ’58 / Alibec ’11, ’35, Sali ‘90+3

  • Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Tamaş, Huja – Borţa (Pashov ’62), Dumitriu, Seto (Manzala ’46), Jair, Ţicu – Irobiso, Ivanovski (Grozav ’46). Antrenor: Nicolae Constantin.
  • Farul: Aioani – Benzar (Sîrbu ’65), Larie, M. Popescu (Borza ’65), Kiki – Artean, Băluţă, Grameni (Doukoure ’65) – Pitu (Sali ’72), Alibec, L. Munteanu (Casap ’76). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Tot vineri, FC Voluntari a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa U Craiova 1948.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele