Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

VIDEO | "Dacă jucăm la fel, sigur o să pierdem. Nu poţi avea un meci mai greu". Dan Petrescu, discurs marcă înregistrată înainte de Farul - CFR

CFR Cluj Publicat pe 17 mar 2022
mail-share icon Email


Dan Petrescu nu vrea sub nicio formă ca jucătorii săi să se relaxeze! Înaintea meciului cu Farul (sâmbătă, ora 20:30, live pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro), antrenorul CFR-ului a avut un nou discurs în care şi-a lăudat excesiv adversarii, considerând că Farul are un atac de speriat.
După 1-0 în Gruia şi 2-0 la Constanţa în sezonul regular, Petrescu îl înfruntă pe prietenul Hagi pentru a treia oară în această stagiune, iar miza CFR-ului e obţinerea celor trei puncte care l-ar putea duce pe SuperDan la zece lungimi în faţa FCSB-ului. Pentru fostul fundaş dreapta, deplasarea la Malul Mării e nici mai mult, nici mai puţin decât cel mai greu meci pe care-l putea juca în această perioadă în care Sergiu Buş, accidentat, e singura absenţă din lotul campioanei:
 
"Farul, la meciurile de pe teren propriu, e echipa cea mai bună. Are cel mai bun joc de atac posibil pe teren propriu. Asta am simţit şi noi la Constanţa. Atunci am avut noroc, am recunoscut. Am ajuns rar la poartă şi am marcat două goluri, am avut noroc. Dacă jucăm la fel, sigur o să pierdem. Trebuie să fim atenţi, să punem probleme şi să fim atenţi pe faza defensivă. Vor intra Nedelcu, Omoh şi Iancu, sunt sigur. Cu aceşti trei jucători forţa lor este mult mai mare, mai ales dacă mă gândesc la jocul de atac. Cred că, în momentul ăsta, nu poţi avea un meci mai greu decât să joci contra Farului la Constanţa cu Hagi antrenor.
 
În afară de Buş, care s-a accidentat azi, toată lumea este validă. Îmi pare bine că am problema de a alege cei mai buni jucători. E o problemă şi cu cine punem pe bancă. Avem nevoie de jucători care decid meciurile, acest campionat va fi decis de jucătorii de pe bancă. Ieri am fost invitat la Juventus - Villarreal, m-am uitat la cele două bănci şi am spus că Villarreal va câştiga, pentru că avea zece jucători buni pe bancă. În opinia mea, banca e mai importantă decât primul 11. FCSB a făcut bine cu Gheorghe şi Ianis Stoica", a declarat Dan Petrescu, joi, în cadrul conferinţei de presă în care a prefaţat al 11-lea duel direct cu Gică Hagi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele