Ultima oră
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

VIDEO | Dan Petrescu bifează prima victorie stagională. ”De acum dăm gol la fiecare şut”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20777849/1/petrescu.jpg

Partida CFR Cluj - Rapid, din prima etapă a SuperLigii s-a încheiat cu victoria ardelenilor, cu 1-0. Meciul s-a aprins pe final, când Sebastian Colţescu a acordat lovitură de la 11 metri cu ajutorul VAR.

Pentru Dan Petrescu a fost prima victorie în acest sezon. Tehnicianul campioanei a comentat perioada grea prin care a trecut echipa şi a anunţat că de acum înainte ghinioanele s-au spart.

”(n.r. despre ce a trăit pe finalul partidei) Antrenez de  23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele 4 meciuri la CFR nu mi s-a mai întâmplat. Armenii n-au avut niciun şut 179 de minute. Când iei un gol ca ăla. Şi cu cei de la Sepsi a fost la fel. Acum se terminase meciul şi a venit faza penalty-ului. E clar că a fost, e bine că avem VAR.

Bălgrădean a scos o minge fantastică, dar din momentul ăsta s-a întors norocul. O să fim de neoprit, aşa simt! Să se ferească toţi din calea noastră.

Nu le transmit niciodată jucătorilor să ne oprim, dar poate jucătorii nu se simt bine, poate au probleme fizice. Am schimbat toată echipa. Doar Camora şi Deac joacă mereu, v-aţi obişnuit cu asta. O victorie incredibilă, superbă, de moral. Toţi merită felicitări!

Sunt convins că a fost bine aşa. Se va întoarce norocul spre noi. De acum dăm gol la fiecare şut, iar ceilalţi vor da câte trei bare”
, a spus Petrescu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele