Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

VIDEO ǀ Dan Petrescu e în faţa unui moment extrem de dificil al carierei. ”La penalty-uri n-am câştigat niciodată în carieră, parcă sunt blestemat”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2022
mail-share icon Email

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut la lovituri de departajare în faţa armenilor de la Pyunik Erevan. Scorul a fost 2-2 (3-4 la 11 m), iar Petrila şi Camora au ratat pentru clujeni de la punctul cu var.

Dan Petrescu şi-a găsit cu greu cuvintele şi a punctat că este una din cele mai dureroase înfrângeri din carieră.

”Foarte greu de înţeles ce s-a întâmplat. Băieţii s-au bătut, au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Ei au ratat şi un penalty. Sunt foarte supărat şi trist, e greu să-mi găsesc cuvintele. E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR această eliminare.

La penalty-uri n-am câştigat niciodată în carieră, parcă sunt blestemat. De dimineaţă a mers rău, doi jucători s-au accidentat, Kolinger şi Mistrati, urmau să fie titulari.

Nu mă mai gândeam că pot egala la 2-1, mai ales după ce au ratat penalty. S-a dovedit că fotbalul e imprevizibil. E cea mai dureroasă eliminare din cupele europene pentru mine, n-am mai avut asemenea dezamăgire. Îmi pare rău, sunt convins că toată lumea e foarte supărată.

Nu le-a cerut nimeni să se apere în repriza a doua, atât au putut. Am fost şi mult pe drumuri. Cred că jucătorii au greşit puţin că s-au retras. Ce să mai spunem de Bălgrădean. E clar că sunt foarte trist, sunt convins că şi jucătorii, şi conducerea şi fanii sunt la fel”
, a spus Petrescu, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele