Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO | Dan Petrescu e rezervat înaintea meciului cu Randers. "Nu suntem într-o formă bună, sunt multe probleme" Trei jucători au revenit la antrenamente

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20411737/2/petrescu.jpg

CFR Cluj va întâlni echipa daneză Randers joi, 30 septembrie, de la ora 19:45, în runda a doua din faza grupelor UEFA Europa Conference League. Înaintea partidei de la Cluj, Dan Petrescu a anunţat că atacanţii Denis Alibec, Billel Omrani şi Gabriel Debeljuh au reluat antrenamentele, după accidentări. Totuşi, antrenorul CFR-ului anticipează o partidă complicată.

Randers a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Midtjylland, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Danemarcei. Randers ocupă locul patru în clasament.

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu un avans de 6 puncte faţă de următoarea clasată. Campioana a avut mari probleme în deplasarea de la Arad cu UTA, deşi s-a impus cu 1-0.

În prima rundă din grupă D a Conference League, CFR Cluj a pierdut în deplasare cu Jablonec (0-1), iar Randers a remizat pe teren propriu cu AZ Alkmaar (2-2).

"N-am reuşit să văd atâtea meciuri cât mi-aş fi dorit, ale adversarului. E un adversar care, dacă termină în primele 4-5 echipe într-un campionat precum Danemarca, n-are decât să fie unul bun, organizat, disciplinat. Au foarte mulţi jucători cu talie, dar nu se bazează doar pe fazele fixe. Ar fi o greşeală să ne gândim asta. Au jucători de viteză, au patru jucători din Nigeria în atac. Per total, au o echipă cu de toate. Din ce am înţeles, antrenorul lor, care e de trei ani la echipă, e cel mai dorit antrenor din Danemarca. Se spune că e cel mai valoros. În ultima etapă, în meciul cu Midtjylland, campioana Danemarcei, au pierdut cu 1-0 în deplasare, dar posesia, ocazii şi totul au fost de partea celor de la Randers. M-a îngrijorat foarte mult că Randers a dominat-o pe Midtjylland, o echipă care are buget de 40-50 de milioane.

Ne aşteptăm la un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună. Asta s-a văzut, sunt în continuare multe probleme. Dar cu ajutorul publicului, cu spiritul, toţi jucătorii să se autodepăşească, eu să-i motivez la maxim şi să scoatem un rezultat pozitiv, pentru că avem mare nevoie.

Cei trei atacanţi care au fost accidentaţi, Alibec, Omrani şi Debeljuh, au revenit la antrenamente. Nu ştiu cum să fac să scot maxim din ei la meci. Avem nevoie de ei ca de aer, fără atacanţi nu poţi să joci fotbal. Voi decide după antrenamentul de mâine dimineaţă cine va începe, cine va fi pe bancă. Să vedem dacă trec cu brio antrenamentul de azi. E îmbucurător, nu i-am văzut de când am venit. N-ai cum să lucrezi dacă n-ai atacanţi! De aceea şi ultimele meciuri n-au fost aşa de bune, mai ales pe faza de atac, unde am avut probleme.

E greu când n-ai puncte, eu nu-s obişnuit aşa. De obicei, în primii ani, în grupe mereu câştigam primul meci. Dar în Cehia am avut probleme de lot şi ghinion. Dacă era un egal, eram mai liniştiţi, nu era această presiune pe noi. Sunt convins că va fi un meci greu. Trebuie să aşteptăm pauză, să nu plece prea mulţi jucători la echipele naţionale. Pe Susic nu l-am văzut, am avut mari ghinioane cu accidentările la echipele naţionale. Sunt convins că, dacă vom avea jucătorii valizi, veţi vedea un alt CFR Cluj", a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20411737/1/grupa-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele