Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Dan Petrescu, extrem de mulţumit de echipa sa. ”A fost chiar meciul perfect” + Ce îl deranjează pe antrenorul lui CFR Cluj. ”Cer ceva imposibil?”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

CFR Cluj s-a impus cu 3-0 în faţa echipei Farul Constanţa şi a urcat pe prima poziţie în clasamentul SuperLigii. Ardelenii au marcat toate cele trei goluri în a doua repriză, iar Krasniqi, jucătorul transferat de CFR în acestă iarnă, a avut un debut perfect, reuşind un gol şi o pasă decisivă.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost extrem de mulţumit de prestaţia echipei sale şi recunoscut că nu ”îndrăznea” să se gândească înaintea partidei la o asemenea diferenţă pe tabela de marcaj.

”Pentru mine şi pentru echipă a fost chiar meciul perfect. Nici în visele cele mai frumoase nu ne gândeam că vom bate cu 3-0 la Farul. Am stat foarte bine în teren, am făcut presing exact cum trebuie. I-am deranjat foarte mult.

Cel mai important a fost primul gol. Ne-a dat aripi! A fost un gol extraordinar, de la un jucător care nu mă surprinde. L-am dorit cel mai mult pe Krasniqi. Sper să nu îl vindem repede! Betancor a venit şi a plecat, Dugandzic la fel.

Mi-aş dori să îl antrenez mai mult, să câştige şi el un trofeu. După ce l-am luat, multe echipe care s-au mişcat târziu au fost supărate. Krasniqi e un jucător cuminte, care se antrenează bine. El încă nu e la 100%.

Nu ştiu cine a jucat rău azi. Toţi merită felicitări! Aveam nevoie de o reacţie pozitivă. Secretul e să muncim mereu. Stau foarte mult la stadion. În opinia mea, cel puţin 5 echipe se vor bate la titlu până în ultima etapă. Noi vom avea foarte multe meciuri şi trebuie să rămânem concentraţi”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei.

Ce îl deranjează pe antrenorul lui CFR Cluj. ”Cer ceva imposibil?”

”Nu înţeleg numărul de pe listă. De ce Chelsea să aibă 30 de jucători, iar noi doar 22? Noi avem mai multe meciuri decât Chelsea! Avem Cupa, avem Conference League. Care e motivul ca un club să aibă doar 22 de jucători trecuţi pe lista de campionat? Să trimit prin tribune, să îi las afară. Cer ceva imposibil?

De ce să nu avem 11 jucători pe bancă? E normal ca un jucător să fie supărat dacă îl trimit în tribune. Noi suntem mereu pe invers. Şi cu antrenorii, aici antrenează cine vrea. Eu chiar nu înţeleg. Fiecare echipă ar trebui să aibă un antrenor cu licenţă. Toată lumea deja vorbeşte prea mult despre asta.

Să îmi spună şi mie cineva ce beneficii a adus regula asta U21, că la naţională nu batem pe nimeni. Am fost peste tot în lumea asta, dar n-am văzut aşa ceva. Râde lumea de tine dacă aude”, a răbufnit antrenorul campioanei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele