Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

VIDEO ǀ Dan Petrescu, încântat de victoria CFR-ului cu Jablonec: ”Meci perfect, dar ne-am trezit puţin cam târziu”

CFR Cluj Publicat pe 9 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20500268/1/dan-petrescu-1.jpg

CFR Cluj a câştigat ultimul meci din Conference League, 2-0 cu Jablonec. La finalul disputei, antrenorul Dan Petrescu s-a arătat mulţumit de succes, dar şi de jocul în sine prestat de echipa sa. A avut cuvinte de laudă şi la adresa adversarilor, chiar dacă ardelenii au fost, în mod evident, formaţia mai bună.

Cred că aţi văzut şi voi că am jucat cu o echipă foarte bună, solidă, care face pressing, cu intensitate, nu a fost uşor. În cupele europene, orice meci este foarte greu. Am avut şi noi puţină şansă în Europa, am marcat după o acţiune extraordinară a lui Manea. Ştiam că vor risca, ştiam că vor fi spaţii.

Au avut nişte ocazii pe final. Dacă am fi luat gol, eram puţin supărat. Aşa e 2-0, meci perfect, ne-am trezit puţin cam târziu. Merită şi băieţii o victorie, nu cred că meritam 4 puncte în această grupă, cel puţin 6 sau 7.

Ştiţi şi voi cum a fost primul meci, venisem de câteva zile. Important e că am câştigat azi. Eu l-am adus pe Debeljuh la CFR Cluj, nu altcineva. Toate achiziţiile au fost făcute de Dan Petrescu. Pentru Debeljuh eu am decis, de aceea am fost eu supărat pe el.

Când m-am întors nu era jucătorul pe care îl voiam eu. Iată că astăzi a jucat foarte bine, şi Denis a intrat bine, nu era uşor nici pentru el. Atitudinea a fost bună, chiar dacă a greşit câteva mingi.

Vor fi trei meciuri în şapte zile, nu va fi uşor, băieţii nu sunt roboţi. Trebuie să aleg cea mai în formă echipă. Nu ştiu dacă Omrani va fi recuperat”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) echipa Jablonec, în ultima etapă a grupei D a Conference League. Golurile au fost marcate de Debeljuh ’45, ’82.

  • 1-0, min. 45: Debeljuh a înscris din şase metri, după o centrare a lui Manea.
  • 2-0, min. 82: Acelaşi Debeljuh a stabilit scorul final cu un şut din zece metri, după o pasă de la Costache.

Au evoluat următoarele echipe:

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Boateng, Bordeianu (Rodriguez ’73), Păun (Alibec ’73) – Omrani (Costache ’56), Debeljuh (Bouhenna ’86), Deac (Ştefan ’87). Antrenor: Dan Petrescu
  • Jablonec: Hanus – Holik, Martinec, Zeleny, Surzyn – Malinsky (Kubista ’67), Houska (Smejkal ’88), Hubschman (Povazanec ’79), Kratochvil, Pilar (Vanicek ’88) – Cvancara (Dolezal ’67). Antrenor: Petr Rada.

În celălalt meci al grupei, AZ Alkmaar a învins cu 1-0 Randers (gol Oosting ’87).

Clasamentul final al grupei D: 1. AZ Alkmaar – 14 puncte, 2. Randers – 7 puncte, 3. Jablonec – 6 puncte, 4. CFR Cluj – 4 puncte.

Câştigătoarea grupei va evolua în optimile de finală ale Conference League. Echipa de pe locul doi va juca în play-off-ul pentru optimi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele