Ultima oră
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV
Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off” Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat

VIDEO | Dan Petrescu, mulţumit după victoria cu Sepsi: „Norocul a fost de partea noastră”

CFR Cluj Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 feb 2022
mail-share icon Email

CFR Cluj a obţinut cu ceva emoţii victoria în deplasarea de la Sepsi, scor 2-0. Covăsnenii au avut cele mai multe ocazii, dar ardelenii au fost mai eficienţi.

Duelul din cadrul rundei cu numărul 28 a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Spre deosebire de meciurile trecute în care Dan Petrescu a fost teribil de nervos după prestaţiile elevilor săi, antrenorul s-a arătat mulţumit după victoria de la Sfântu Gheorghe.

„Am întâlnit un adversar foarte bun, care le-a bătut pe Craiova şi pe Farul acasă şi a dominat FCSB-ul. Sepsi are un joc de pase foarte bun, trei jucători tehnici la mijloc, trei jucători rapizi în atac. Sepsi ne-a dominat, a avut posesie, a avut cornere, dar nu a avut o ocazie clară. 

Noi am fost cam moi pe benzi. Am zis la pauză că, dacă vom juca aşa, nu vom câştiga meciul. Cred că se mai întoarce roata puţin după meciurile cu FCSB şi Craiova, când am fost egalaţi în prelungiri.

Norocul a fost de partea noastră, dar şi băieţii au muncit foarte bine. Schimbările au fost foarte bine, jucătorii au intrat cu atitudinea corectă. Am jucători accidentaţi cu mâna, cu capul, zici că a fost război. Sper să revină cât mai repede Omrani”, a declarat Dan Petrescu. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele