Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

VIDEO | Daniel Opriţa, după ce a fost criticat dur de Florin Talpan. ”Nu aud când întrebaţi despre acest personaj”

Cupa României Publicat pe 2 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21368336/1/steaua-bucuresti-fk-csikszereda-miercurea-ciuc-liga-2-casa-pariurilor-4-08-2021.jpg

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu echipa CSA Steaua Bucureşti, într-un meci din grupa a 2-a a Cupei României.

Daniel Opriţa s-a declarat mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii lui în partida cu giuleştenii, dar a refuzat să răspundă criticilor aduse de Florin Talpan la adresa lui.

”Ne-am mobilizat foarte bine, dar ne-am lăsat şi dominaţi, e greu cu Rapidul să joci pe contre, pentru că are jucători valoroşi, cu viteză.

Nu pot să spun că e rău egalul, dar puteam să câştigăm cu puţină şansă.

E greu să se motiveze la Liga 2. Aşa se întâmpla şi când eram eu jucător, veneam după un meci de cupele europene şi mergeam la Bistriţa sau la Piatra Neamţ, pierdeam sau făceam egal. Era greu să mă motivez.

Toate meciurile rămase pentru noi sunt finale, pentru că nu mai sunt puncte. Mâine dimineaţă plecăm la Dumbrăviţa, lotul e subţire, suntem vreo 14, nu e uşor.

Aşa ar trebui să fie la toate meciurile. Poate că aveam parte de mai multe meciuri cu o asemenea atmosferă dacă eram în Liga 1. A fost un duel foarte frumos şi spectaculos. Suporterii trebuie felicitaţi.

Eu ce să zic? Nu vreau să răspund, eu nu vreau să-i mai răspund. Merg mai departe eu. Nu aud când întrebaţi despre acest personaj. Nu doar despre mine vorbeşte. Dacă nu poate să-l oprească cineva care e mai în măsură... Eu nu vreau să răspund, îl las să vorbească atât cât vrea.

A fost o problemă, nu era uşor. Am avut vreo 15 mingi şi au dispărut, nu s-au mai dat înapoi din galeria Rapidului. Era nevoie de nişte plasă în spatele porţii, dar nu pot să le pun eu”, a spus Daniel Opriţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele