Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

VIDEO ǀ De-a dreptul halucinant! Motivul pentru care Kovacs i-a dat roşu lui Irobiso

Petrolul Ploiești Publicat pe 16 sep 2022
mail-share icon Email

De-a dreptul aberante sunt anumite decizii ale arbitrilor, iar Istvan Kovacs pare că a întrecut măsura în privinţa ”puterii” pe care o are pe terenul de fotbal. Dacă detaliile oferite de Gabi Tamaş la finalul jocului Petrolul – Farul sunt adevărate, atunci cu siguranţă CCA trebuie să se autosesizeze şi să ia atitudine.

La partida dintre Petrolul şi Farul, de vineri seară, terminată cu scorul de 3-1 pentru echipa lui Gică Hagi, în minutul 79 Irobiso a fost eliminat. În primă fază, jucătorul Petrolului a văzut catonaşul galben pentru proteste. A continuat să îi spună ceva lui Kovacs după ce a văzut avertismentul, iar arbitrul a reacţionat şi i-a dat încă un galben.

Deşi se părea că al doilea cartonaş a venit ca urmare a faptului că Irobiso l-a înjurat pe Kovacs, Gabriel Tamaş a afirmat, la interviul de la finalul confruntării, că petrolistul a fost eliminat, atenţie, pentru că şi-a permis să îi facă lui Kovacs semnul de VAR, pentru o fază petrecută înainte ca jocul să fie oprit.

Exces de zel din partea lui Kovacs, care nu e la prima abatere de acest fel, dar şansele ca oficialii CCA să ia o decizie în această direcţie sunt, la cum pare situaţia din exterior, foarte mici spre zero, la fel ca până acum. Din afară, hotărârea celui supranumit cel mai bun arbitru din România e una exagerată.

Din câte am înţeles, am vorbit cu domnul arbitru şi (n.r.- Irobiso) i-a arătat semnul de VAR. Domnul arbitru a spus că dacă arătăm semnul VAR ne dă cartonaşul galben. Asta a fost decizia dânsului, nu am ce să comentez”, a spus Gabi Tamaş la finalul partidei.

Faza în care Irobiso a văzut cartonaşul roşu 

Iată cum a comentat Tamaş eşecul cu Farul:

”Ce să comentez. Ştiam foarte bine cine este Farul. Ne-am pregătit toată săptămâna. Eu spun că nu ne-am făcut de râs. Am demonstrat că putem juca fotbal. Am jucat fotbal şi am pierdut. Nu am avut şansă. Am avut câteva oportunităţi. Ştie toată lumea ce jucător e Alibec. A avut o execuţie extraordinară.

Am intrat la vestiare cu 0-2. Am zis că nu avem nimic de pierdut, am zis să ne jucăm şansa, să le punem probleme. Am reuşit. A fost roşul luat de Irobiso şi s-a schimbat puţin meciul. Şi în zece oameni am avut posesie şi am încercat.

Sunt ok punctele, noi ne-am pus în cap să luăm mai multe puncte. A fost momentul la Mediaş când am luat gol în ultima secundă. Azi puteam mai mult dacă eram atenţi. Per total, eu zic că ar trebui să fim mulţumiţi, iar suporterii să fie alături de noi. Am obosit puţin. E prima dată când văd că cei de la Farul să tragă de timp la unele faze. Nu credeam că se poate întâmpla şi chestia asta.

Felicit ambele echipe că am făcut spectacol, s-au înscris goluri, ocazii de poartă, ce vrea lumea.

Să întrebaţi selecţionerul dacă e Tamaş prea bătrân pentru naţională. Nu am renunţat la echipa naţională, dar nici nu mă mai gândesc la ea. Alibec a arătat că este într-un moment bun, este în formă. Mai sunt şi alţi jucători din Liga 1 pe care selecţionerul ar trebui să îi urmărească. Nu pot să dau nume. Alibec şi ceilalţi. Sunt câţiva jucători care merită chemaţi pentru că sunt în formă. Dacă vrem să ne calificăm la un turneu final, trebuie luaţi cei mai în formă jucători indiferent de vârstă.

Eu joc, nu e problemă, dar trebuie să întrebaţi staff-ul, nu pe mine”.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri