Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"

CFR Cluj Publicat pe 23 mai 2022
mail-share icon Email


La 36 de ani, după 54 de meciuri jucate în acest sezon, Ciprian Deac a stat pe teren timp de 93 de minute în FCSB - CFR Cluj 3-1, iar la finalul partidei de la Buzău a explicat de ce i-a cerut lui Dan Petrescu să-l trimită în primul 11, dar şi că nu crede că mai merită să fie convocat la echipa naţională.
Pentru Deac, cunoscut pentru etica muncii de care a dat dovadă de-a lungul carierei, vacanţele sunt ceva de care se va bucura după ce va agăţa ghetele în cui. Până atunci, va încerca să dea totul la fiecare meci, atât cât va putea:
 
"Mă bucur de fiecare meci, pentru mine fiecare meci e o sărbătoare. Ce poate fi mai frumos decât la sfârşit de săptămână să faci ce ai muncit o săptămână întreagă? Încă simt o bucurie mare şi o motivaţie.
 
Chiar a fost o sărbătoare, cred că a fost un joc frumos. Şi pentru ei a fost o sărbătoare, a venit multă lume, nu mai aveau nimic de pierdut. Mulţi dintre colegii mei au intrat în vacanţă. O să am timp de toate vacanţele după ce mă las. Mă bucur de toate momentele şi vreau să-mi ajut echipa. Nu vreau să fiu la număr pe teren, iar când nu voi mai putea, voi ridica mâna şi voi lăsa pe altul mai tânăr.
 
Era clar că am venit să obţinem punct sau puncte, nu să ne predăm. Atât s-a putut. Nu cred că am făcut un joc slab, cu toate că nu am jucat cu rezervele, ci cu jucătorii care au jucat mai puţin. La CFR nu e nimeni titular, trebuie să munceşti o săptămână întreagă ca să fii titular.
 
Şi FCSB a avut un parcurs foarte bun, la un moment dat chiar ne întrebam între noi ce să facem, să jucăm pe patru puncte? Şi Craiova a făcut un play-off extraordinar. A fost un campionat disputat, frumos şi cred că am meritat. Am intrat în play-off cu 14 puncte. Play-off-ul e alt campionat, două înfrângeri şi te poate costa campionatul", a spus liderul CFR-ului, la flash-interviul de după meci.

Deac nu mai speră la echipa naţională

Locomotivă a CFR-ului spre al cincilea titlu consecutiv pe plan intern, Deac nu mai intră în planurile lui Edward Iordănescu din cauza vârstei înaintate, dar nu trage de un post la echipa naţională. Consideră că e timpul ca fotbalişti mai tineri să vină din spate:
 
"Nu am discutat cu Edi Iordănescu. Ce să se întâmple? Eu am spus tot timpul că la echipa naţională sunt jucători mult mai buni decât mine, mult mai tineri. Sincer, nu mai sper. Las pe jucătorii mai tineri pe care îi vor ajuta mult mai mult echipa naţională decât pe mine. Mie îmi place să văd realitatea. (Întrebat dacă ar mai merita la echipa naţională) Nu!", a încheiat Deac.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele